Serdülő, ifi: egy ide, egy oda

Az I. osztályú bajnokság 8. fordulójában az Orosházi FKSE serdülő és ifjúsági csapatai Nyíregyházán vendégszerepeltek. Fiatalabb korosztályunk győzelmet aratott, ám ifistáink szoros találkozó után sajnos vesztesen hagyták el a játékteret.Nyíregyházi SN KFT – Orosházi FKSE-LINAMAR 33-29 (19-14)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Nyíregyháza, 50 néző. V.: Katona, Konyári. Orosháza: Szentesi-Kovács, Varga I. (kapusok), Janowszky B., Varga R. 9, Molnár G. 6, Varga K. 2, Andrikó 7, Szabó M. 2, Gönczi, Forrás, Eperjesi, Patakfalvi 1, Bordás 1, Ulics, Kurta 1, Szabó D. Edző: Koi Endre.
Kiállítások: 8, ill. 2 perc. Hétméteresek: 2/2, ill. 2/2.

Koi Endre: – 20 percig koncentráltunk és jól működött a játékunk, aztán következett egy 20 perces rövidzárlat, amiben előnyt alakított ki az ellenfelünk. A végjátékra sikerült ismét összerendezni a fejeket, de ez már csak arra volt elég, hogy izgalmas legyen a mérkőzés vége. Tanulunk a hibákból és közösen teszünk azért, hogy mérkőzésről mérkőzésre javuljunk.

* * *

Nyíregyházi SN KFT – Orosházi FKSE-LINAMAR 26-33 (13-16)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Nyíregyháza, 30 néző. V.: Major, Pásztor. Orosháza: Finta, Opavszki, Paulik (kapusok), Szabó A. 1, Pavuk 2, Jónás Bence 2, Nagy Kristóf 4, Nagy Konrád 1, Nadicsán 5, Kovács Á., Badar, Bencsik 1, Varga K. 11, Szabó M. 1, Gönczi 1, Janowszky B. 4. Edző: Héjja Ádám.
Kiállítások: 4, ill. 6 perc. Hétméteresek: 2/2, ill. 4/4.

Héjja Ádám: – Gratulálok a fiúknak az újabb győzelemhez. A mérkőzés nagyobb részében jól teljesítettek mind támadásban, mind védekezésben. A többi periódusban kicsit kapkodtak, ennek ellenére uralni tudtuk az egész mérkőzést. Dolgozunk tovább, csütörtökön pedig várjuk a Kecskemét csapatát és az eddig szuperül buzdító szurkolóinkat.

Az orosházi serdülő és ifjúsági együttesek a következő fordulóban november 8-án, csütörtökön délután a Kecskemét csapatait fogadják.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.