U15: izgalmas meccseket játszanak

Szombaton délután Kecskeméten vendégeskedtek Kovács Attila edző I. osztályban szereplő U15-ös tanítványai, a III. osztályban szereplő együttesünk pedig Gyulán lépett pályára.

U15 Kelet I. osztály
Orosházi FKSE-LINAMAR – DVTK-Eger 17-21 (8-8)
Kecskeméti Sportiskola – Orosházi FKSE-LINAMAR 18-23 (8-10)

A csapat tagjai: Birgés Dávid (7 gól), Bódai Szabolcs (4), Borbély Levente (6), Donka Valentin (2), Furka Zsombor (1), Gorzsás Dominik (2), Jancsik Barnabás, Jancsik Bendegúz, Lukács Jenő (14), Machan Zalán, Magyar Botond, Nánási Máté (4), Pleskonics László, Pukánszki Barna, Virág Dávid. Edző: Kovács Attila.

Kovács Attila: – Az első meccsünkön a második félidőben sok gólt kaptunk szélről, a kapusok nem voltak a helyzet magaslatán és a védekezés is gyenge volt a széleken, de így is nyílt meccset játszottunk az Egerrel. A második mérkőzésen már feljavult a kapusteljesítmény és magabiztosan győztük le a házigazda Kecskemétet. Örülök, hogy szoros, izgalmas meccseket játszunk minden fordulóban Kelet-Magyarország legjobb csapatai ellen!

Az OFKSE 15 évesei az I. osztály középmezőnyét erősítik

U15 III. osztály, Badó László régió “B” csoport
Békéscsabai BDSK – Orosházi FKSE-LINAMAR 21-9 (12-4)
Felföldi István SE – Orosházi FKSE-LINAMAR 37-9 (17-2)

A csapat tagjai: Rádai Márk (2 gól), Szkaliczki Zsolt, Bordás Levente (3), Somogyvári Levente (1), Sánta Milán, Faggyas Ábel (1), Valjer Dániel (11). Edző: Krátky János.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.