Utánpótlás nagyüzem volt a hétvégén

Három csapatunk is pályára lépett szombaton és vasárnap: két U12-es együttesünk hazai pályán szerepelt a gyermekbajnokságban, míg U10-es gárdánk Békéscsabán kezdte meg a kisiskolás bajnokság küzdelmeit.

U12 Badó László régió
Orosházi FKSE I. – HC Szarvas 15-25 (8-11)
Kondorosi KK – Orosházi FKSE I. 9-29 (5-13)
Békéscsabai DKSE – Orosházi FKSE II. 56-0 (32-0)
Orosházi FKSE II. – Békés-Drén KC II. 3-30 (2-16)

Sokat fejlődött első számú U12-es csapatunk

Az I. csapat tagjai: Bódai Péter, Bónus Kristóf, Burai Botond, Demjan Gergő, Fehér Attila, Gelegonya Bence, Hurzsán Mihály, Kőrösi Richárd, Lovas Olivér, Machan Zétény, Pásztor Kornél, Pásztor Zalán, Petróczki Botond, Somogyi Szabolcs. Edző: Mag Péter.
A II. csapat tagjai: Benyó Kevin, Ferenczi Balázs, Győri Dávid, Hovorka Martin, Keszeli Zoltán, Nyíri István, Puskely Valter, Skoda Milán, Varga Szabolcs. Edző: Zalai Csanád, Krátky János.

Mag Péter edző: – A két héttel ezelőtti fordulóhoz képest is sokat fejlődtek a gyerekek. Főként a csapatmunkában tapasztaltam sok javulást. Van még sok hiányosság, de a szorgalmas edzésmunka eredményét most is láthattuk.

* * *

Az U10-es fiúk Békéscsabán két mérkőzést játszottak a Pick Szeged, illetve a Békés-Drén KC csapatai ellen. Mivel a kisiskolás bajnokságban nem vezetnek jegyzőkönyvet, eredményeket nem tudunk közölni, csupán az orosházi csapat edzőjét kértük fel egy rövid értékelésre.

Egy kis kupaktanács…

Az U10-es csapat tagjai: Bubla Botond, Csányi Áron, Gabnai Illés, Gyúrósi Botond, Kis Máté, Kiss-Horváth Kende, Pásztor Zsombor, Szabó-Kiss Gergő, Szabó Máté, Szakács Gábor, Török Ákos, Vida-Szűcs Máté. Edző: Branyiczki György.

Branyiczki György edző: – Kicsit félve indultam a tegnapi bajnoki találkozóra, hiszen a fiúk még nem játszottak egyben, csapatban, ellenfél ellen. Nagyon jól kezdtük a első meccsünket, felvettük a kesztyűt a Pick Szeged csapata ellen, ez a félidei eredményen is látszódott, sajnos a végére már nem koncentráltunk eléggé. A második mérkőzésen gyorsan előnyt szereztünk a Békés csapatával szemben és ezt végig tartották a fiúk. Természetesen van még hova fejlődjünk, de bátran kijelenthetem, hogy büszke vagyok rájuk!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.