Újra hazai pályán – fontos tudnivalók

Szeptember 21-én, pénteken 19:00 órától játssza a 2018/2019-es szezon első hazai bajnoki találkozóját felnőttcsapatunk a másodosztályban. Idézzük fel néhány, a szurkolók számára lényeges információt.

A jegypénztár egy és negyed órával a találkozó kezdete előtt, 17:45-kor nyit, a bérletek és tiszteletjegyek természetesen érvényesek a találkozóra. A helyszínen vásárolt teljes árú belépőjegyek ára 1.000 forint, a nyugdíjas- és diákjegyek 500 forintba kerülnek. Felhívjuk a figyelmet, hogy a belépés 14 év alatti személyeknek ingyenes! A nagy érdeklődésre való tekintettel kérjük, hogy aki ülőhelyet szeretne, az időben érkezzen a csarnokba.

A beléptetés a csarnokba kizárólag a főbejáraton keresztül történik, kérjük bérlettel és tiszteletjeggyel rendelkező vendégeinket is, hogy érkezéskor ezt a bejáratot vegyék igénybe. Az öltözőfolyosón és a játékoskijáróban csakis a sportolók és a hivatalos személyek tartózkodhatnak.

Kérjük a kézilabdabarátokat, hogy sportszerűen biztassák csapatukat és tartsák be a helyszínen kifüggesztett pályarendszabályokat (itt megtekinthető).

Jó szurkolást kívánunk! Hajrá Orosháza!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.