U14: szépen teljesítettek

A közelmúltban U14-es csapatunk is megkezdte a gyermekbajnokság küzdelmeit, Pásztor István edző legénysége Kalocsán kezdte a szezont, egy győzelem és egy vereség az első forduló mérlege.

U14 II. osztály, Kelet “A” csoport
Tiszaföldvár VSE – Orosházi FKSE-LINAMAR 24-21 (8-7)
Orosházi FKSE-LINAMAR – Arany Sárkány Focisuli Nyírbátor SE 27-17 (12-7)

A csapat tagjai: Tóth Nándor, Virág Dávid (kapusok), Császár Áron, Fehér Martin, Gál László, Horváth Péter, Janowszky Soma (10 gól), Kiss-Horváth Bence (1), Lukács Jenő (24), Magyar Botond (5), Molnár Zsombor (3), Nánási Máté (4), Nagy Dominik (1), Szabó Márk. Edző: Pásztor István.

Pásztor István: – Kicsit megilletődötten kezdtünk, de ez érthető is, hiszen csak négy U14-es játékosunk volt a csapatban, a többiek az U13-as csapatból egészítették ki a keretet. Szépen teljesítettek a fiúk, az első meccs második félidejében már kezdtek bátrabban és taktikusabban játszani. A második mérkőzés már teljesen határozott volt, nagyon jó megoldásokkal sikerült eredményesnek lennünk. Nagyon jók ezek a mérkőzések, hogy a gyerekek alkalmazzák azokat a taktikai és technikai elemeket, amiket edzésen tanulunk és gyakorlunk.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.