Az U12-esek zárták a szezont

A gyermekbajnokságban szereplő utánpótlás csapataink között utolsóként, szombaton a  U12-es korosztályunk számára is befejeződött a bajnoki idény. Első csapatunk a “B” csoportban Szegeden, míg kettes számú együttesünk a “D” csoportban Szarvason lépett pályára.

Badó László régió “B” csoport
Pick Szeged I. – Orosházi FKSE I. 24-18 (11-10)
Orosházi FKSE I. – Pick Szeged II. 32-14 (18-6)
A csapat tagjai: Fehér Martin, Janowszky Soma, Kiss-Horváth Bence, Lukács Jenő, Magyar Botond, Molnár Zsombor, Nánási Máté, Patakfalvi Márton, Szabó Márk, Szénási Vendel, Szilasi-Horváth Márk, Tóth Nándor, Zsótér Mihály. Edző: Mag Péter.

Mag Péter edző: – Nagyon jó első mérkőzésen, jó játékkal győzelmet érdemeltünk volna. Csak voltak bírók is… akik közül ez egyik bocsánatot kért. Többet erről nem érdemes szólni. A második meccsen hoztuk a kötelező papírforma-győzelmet. Gratulálok a fiúknak az egész éves munkájukhoz!

* * *

Badó László régió “D” csoport
Gyulai SE – Orosházi FKSE II. 24-10 (13-4)
HC Szarvas – Orosházi FKSE II. 22-15 (11-5)
A csapat tagjai: Bagi Valentin, Bankó Richárd, Gál László, Horváth József, Huszák László, Nagy Dominik, Tóth Máté, Virág Dávid. Edző: Kovács Attila.

Kovács Attila edző: – Mindkét meccsen láttam szép megoldásokat és sok javításra szoruló hibát is. A lelkesedés mindenesetre megvan, ez pedig az alapja lehet a továbbfejlődésnek.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.