Szombaton a Gyöngyös érkezik

A megszokott 18 órai kezdéssel várunk mindenkit a csarnokba, ahol a győzelemért lép pályára a csapat.

A szezon utolsó hazai mérkőzéséhez érkezett felnőtt együttesünk, mely április 28-án a tabella  12. helyén álló gyöngyösi gárdát fogadja. Az esélyekről, a csapat állapotáról kérdeztük vezetőedzőnket.

– Utolsó hazai találkozónkon, ugyanúgy, mint eddig is, szeretnénk győzni. Előző héten a Fradi ellen nem sikerült, pedig az elmúlt hetekben önmagunkhoz képest és a sok hiányzó ellenére is jobban kézilabdáztunk. Sajnos a kínálkozó lehetőségeket nem tudtuk kihasználni, azon dolgozunk, hogy ezt a kis részt a játékunkban kijavítsuk, és élni tudjunk a kínálkozó lehetőségekkel – emeli ki Bakó Botond, aki a csapat helyzetét is összegezte.

– Azt is látni kell, hogy nagyon kevesen vagyunk, igazi klasszikus átlövők nélkül játszunk, és védekezésben sem vagyunk teljesek. Azok a játékosok, akik edzenek és minden tőlük telhetőt megtesznek, azoknak köszönök mindent, mert nagy teher alatt is pozitívak és komoly munkát végeznek – hangsúlyozta trénerünk.

Az Orosházi FKSE-LINAMAR – B.Braun Gyöngyös bajnoki férfi kézilabda-mérkőzés április 28-án, 18 órakor kezdődik Bacs József és Bóna Szabolcs játékvezetése mellett.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.