Gratulálunk kitüntetettjeinknek!

A hagyományoknak megfelelően az evangélikus templomban tartották a településalapítás évfordulójának tiszteletére rendezett ünnepséget, ahol elismeréseket is átadtak. Egyesületünk két kitüntetett révén is érdekelt volt az rendezvényen.

„Orosháza Városért” elismerésben részesült dr. Alzubi Ali, az Orosházi Kórház sebészeti osztályának osztályvezető főorvosa. A városunkban nagy tiszteletnek és népszerűségnek örvendő Ali doktor 2006-ban került az Orosházi Kórházba, és azóta itt gyógyít. 2009-ben a Semmelweis Egyetemen szerezte a sebészeti szakvizsgát, majd három évvel később az Országos Onkológiai Intézetben szakvizsgázott klinikai onkológiából. Orosházán sebészként és onkológusként gyógyítja a helyi és a környékbeli betegeket, 2016 óta pedig ő vezeti az Orosházi Kórház sebészeti osztályát. Alzubi Ali két éve tagja az OFKSE orvosi stábjának, szakértelmével és tapasztalatával segíti sportolóinkat.

Alzubi Ali két éve tagja az OFKSE orvosi stábjának (Fotó: Kecskeméti Krisztina – OrosCafé.hu)

Szikora Attila az “Orosháza Város Sportjáért” elismerést vehette át a városalapítási ünnepségen. Hajdani kiváló hálóőrünk 1995-től kezdve 18 esztendőn keresztül játékosként szolgálta egyesületünket, csaknem 400 mérkőzésen állt az orosházi csapat kapujában, tagja volt 2000-ben az NB II-t, majd 2001-ben az NB I/B-t megnyerő Every Day együttesének, mellyel 2002-ben bajnoki 4. helyet, 2003-ban pedig Magyar Kupa bronzérmet szerzett. 2010-ben is oroszlánrésze volt az élvonalbeli tagság megszerzésében, majd 2013-as visszavonulása óta technikai vezetőként és kapusedzőként segíti az OFKSE-ben folyó munkát. “Civilben” a Kossuth szakképző iskola szakoktatójaként igyekszik átadni tudását az ifjú korosztálynak.

Szikora Attila 18 éven át játékosként szolgálta klubunkat (Fotó: Kecskeméti Krisztina – OrosCafé.hu)

Gratulálunk Ali doktornak, Szikinek és valamennyi kitüntetettnek!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.