Újra bajnokin, érkezik a Fradi

Szombat 18 óra az időpontja, az Eötvös-csarnok pedig a helyszíne felnőttcsapatunk soron következő mérkőzésének, melyre várunk minden kézilabdabarátot.

Többhetes bajnoki szünetet követően – melyet edzőmérkőzésekkel „törtünk meg” – folytatódik az NB I-es pontvadászat: hazai pályán küzd meg Bakó Botond legénysége.

– Időszerű lenne pontokat szerezni, hiszen úgy gondolom, ha már az elsődleges célunkat nem sikerült elérnünk, az alanyi jogon való bent maradást az NB I-ben, akkor a megszerezhető pontokat meg kell próbálnunk begyűjteni – emelte ki a találkozó előtt vezetőedzőnk, aki küzdelmes meccsre számít.

– Azt gondolom, hogy csakis a mentális állapotunk döntheti el a párharcot a javunkra. Küzdenünk kell egymásért, a csapatért, a klubért és nem utolsó sorban a szurkolókért, a nézőkért. Profi sportolókhoz méltóan kell harcolnunk a sikerért – tette hozzá Bakó Botond.

Az Orosházi FKSE-LINAMAR – FTC KN KFT bajnoki találkozó április 21-én, szombaton 18 órakor kezdődik az Eötvös-csarnokban, játékvezetők Altmár Kristóf és Horváth Márton lesznek.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.