“Csak” játszottak a legkisebbek

Gyulán léptek pályára U7-es és U8-as korosztályaink a közelmúltban. Ezúttal eredményekről már nem tudunk beszámolni, mivel az MKSZ március 6-ai határozata értelmében azokat a jövőben e korosztályokban nem rögzítik.

Az MKSZ a versenyekkel elsődlegesen nem eredményeket, eredményességet kíván megállapítani, hanem a kézilabdás sportolók számára a szakmai fejlődéshez szükséges mérkőzéstapasztalat megszerzésének lehetőségét kívánja biztosítani – áll a szövetség határozatában.

U7-es orosházi mérkőzések:
Orosházi FKSE – Békés-Drén KC
Békéscsabai DKSE II. – Orosházi FKSE

Az U7-es csapat tagjai: Blaskó Zalán Álmos, Czdula Zénó, Darabos Hunor, Oláh Zétény Viktor, Óvári Csaba, Pelle Zalán, Szöllősi Norbert, Vida-Szűcs Máté, Zsoldi Lajos. Edző: Berta Gábor, Németh Dóra.

U8-as orosházi mérkőzések:
Békéscsabai DKSE I. – Orosházi FKSE II.
Orosházi FKSE II. – Békéscsabai DKSE II.
Orosházi FKSE I. –  Békéscsabai DKSE I.
Orosházi FKSE I. –  Kondorosi KK

Az U8-as csapatok tagjai:
Orosházi FKSE I.:
Bakos Ádám, Bakos Gergő, Darabos Hunor, Marton Gergő, Pelle Zalán, Szakács Gábor, Vida-Szűcs Máté, Zsoldi Lajos. Edző: Berta Gábor, Németh Dóra.
Orosházi FKSE II.: Csányi Áron, Kis Máté Tamás, Kiss-Horváth Kende Manó, Pásztor Zsombor, Szabó Máté Albert. Edző: Berta Gábor, Kósa Balázs.

Németh Dóra edző (U7 és U8 I.): – Az új szabály miatt az eredményeket nem vezetik. Ennek ellenére sem hagyott alább a csapatok lelkesedése. Szép játékkal végig meneteltünk a meccseken. Dicséret illeti azt a fegyelmezett magatartást, amit a gyerekek képviseltek.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.