Kettős siker Debrecenben

Az Orosházi FKSE ifjúsági együttese sorozatban harmadik győzelmét aratta, de a serdülő fiúk is két értékes ponttal gazdagodva tértek haza a DEAC otthonából.

DEAC NK KFT – Orosházi FKSE-LINAMAR 23-25 (10-13)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Debrecen, 80 néző. V.: Dulai, Pisák. Orosháza: Majdán 2, Varga I. (kapusok), Zvolenszki 8, Ulics, Blaskó 3, Sütő 1, Kiss Axel 1, Andrikó 3, Bojtor, Deák 2, Szabó S., Kiss Alex 4, Varga K. 1, Garai. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 10, ill. 8 perc. Hétméteresek: 6/4, ill. 6/4.

Pásztor István:  – Sikerült harmadik mérkőzésünket is megnyerni, ez ismét annak a koncentrációnak és munkához való hozzáállásnak köszönhető, amit a fiúk az utóbbi hetekben nyújtanak. Nagyobb sebességgel tudtunk játszani ezen a mérkőzésen, mind támadásban, mind védekezésben tudatosan, taktikusan és kevés hibával. Egy-két poszton voltak ugyan befejezési hibák, de ezeken dolgozunk és kiküszöböljük. Kapuban ismét nagyon jó teljesítményt nyújtott Majdán Márk. Most egy kis szünet következik, így még jobban fel tudunk készülni a bajnokság végére, négy mérkőzésünk van még, azokat is szeretnénk ilyen szépen zárni.

Jó szériában van az ifjúsági csapat (Fotó: Zsedényi Péter – OFKSE.hu)

DEAC NK KFT – Orosházi FKSE-LINAMAR 25-28 (14-15)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Debrecen, 80 néző. V.: Dulai, Pisák. Orosháza: Opavszki, Jónás Balázs (kapusok), Bordás, Hegedűs, Jónás Bence, Nadicsán 7, Szabó M., Janowszky B. 4, Forrás, Eperjesi 3, Szabó D. 2, Varga K. 7, Patakfalvi, Garai 5, Szemenyei. Edző: Héjja Ádám.
Kiállítások: 14, ill. 8 perc. Hétméteresek: 4/4, ill. 2/1.

Héjja Ádám: – Gratulálok a csapatomnak. Egész mérkőzésen végig dominált a gyors játékunk, így végig vezetni tudtunk. Ami az eddigi mérkőzéseken hiányzott a győzelemhez, azokból mindegyikből jeleskedtek a fiúk és megmutatták, hogy mindenre képesek amiket kérek tőlük. Ha a mutatott elszántság, hit, gyorsaság és akarat megmarad a jövőben, akkor meg lesz az eredménye.

A folytatásban serdülő és ifjúsági együttesünk április 13-án, pénteken délután hazai pályán, a Táncsics-csarnokban fogadja a Ceglédi KKSE csapatait.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.