Mihály Zsolt válogatott meghívót kapott

Újabb válogatott játékossal büszkélkedhet egyesületünk. Fiatal tehetségünk, az alig 20 esztendős Mihály Zsolt a napokban a román ifjúsági válogatottba kapott meghívást.

Az idény elején Székelyudvarhelyről Orosházára igazolt ifjúsági korú játékos felnőtt együttesünkben is több alkalommal lehetőséget kapott már és mindannyiszor meg is hálálta a bizalmat edzőinek. Zsolt, vagy ahogyan mindenki ismeri, “Szöszi” eddig 13 alkalommal szerepelt NB I-es csapatunkban, de Magyar Kupa és Liga Kupa találkozókon is pályára lépett és ifjúsági csapatunkat is többször segítette.

Mihály Zsolt a világsztárok ellen sem játszott megilletődötten (Fotó: Kecskeméti Krisztina – OrosCafé.hu)

Egyesületünk most levelet kapott a Román Kézilabda Szövetségtől (FRH), melyben Sorin Toacsen szövetségi edző kéri, hogy Mihály Zsoltot bocsássuk ifjúsági válogatottjuk rendelkezésére. A román fiatalok április 1-jétől 5-éig Nagyváradon edzőtáboroznak majd, ezt követően Lengyelországba utaznak, ahol felkészülési tornán szerepelnek.

Sok sikert kívánunk Zsoltnak a válogatottban, reméljük az ott szerzett tapasztalatokat zöld-sárga mezben is kamatoztatni tudja majd!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.