Serdülő-ifi: jobb volt a Békés

A serdülő és ifjúsági I. osztályú bajnokság legutóbbi fordulójában a Békés-Drén KC csapatait fogadtuk a Táncsics-csarnokban.

Orosházi FKSE-LINAMAR – Békés-Drén KC 24-33 (12-16)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 80 néző. V.: Száva, Szegedi. Orosháza: Majdán, Varga I., Opavszki (kapusok), Wágner L., Szabó S., Ulics 3, Sütő 7, Andrikó, Kiss Alex 2, Blaskó 5, Zvolenszki 3, Kiss Axel 3, Bojtor 1, Deák, Varga K., Garai. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 6, ill. 10 perc. Hétméteresek: 7/3, ill. 1/1.

Pásztor István: – Sajnos ismét nem tudtunk pontokat szerezni, de az eredmény nem tükrözi teljesítményünket, javuló tendenciát mutat a játékunk. Az első félidőben a védekezésünk és támadásunk is úgy működött, ahogyan egész héten gyakoroltuk, a taktikai utasításokat a fiúk maximálisan betartották. Volt ismét egy-két betegünk, a második félidőre kicsit elfáradtunk, így több hiba csúszott a játékunkba. A kapusteljesítményünk is elmarad még az elvárt szinttől, de összességében jó irányba haladunk és dolgozunk a hibáink kijavításán.

* * *

Orosházi FKSE-LINAMAR – Békés-Drén KC 19-25 (7-13)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 31 néző. V.: Száva, Szegedi. Orosháza: Opavszki, Jónás Balázs (kapusok), Szabó A., Forrás, Csizmadia, Eperjesi 1, Szabó D. 2, Janowszky B. 1, Patakfalvi 3, Szemenyei, Nadicsán 1, Hegedűs 3, Jónás Bence, Garai 2, Varga K. 6. Edző: Héjja Ádám.
Kiállítások: 6, ill. 10 perc. Hétméteresek: 1/1, ill. 1/1.

Héjja Ádám: – A fiúk hozzáállása rendben volt, de sajnos így is adtunk egy félidő előnyt a Békésnek. Így a mérkőzés hajrájában már csak zárkózni tudtunk. Köszönjük a szurkolást a sok kilátogató szurkolónak.

Folytatás március 1-jén az Eger otthonában.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.