Élet-halál harc lesz

Mindkét csapat számára sorsdöntő a péntek esti Cegléd – Orosháza bajnoki összecsapás, hiszen két kiesés ellen küzdő együttes mérkőzik meg egymással. A hazaiak edzője, Jakab László klubjának honlapján nyilatkozott a találkozó kapcsán.

– Az eddigi tavaszunk legfontosabb mérkőzése ez, hiszen ha nyerni tudunk, akkor kicsi lélegzetvételhez juthatunk. Nagyon kemény mérkőzésre számítok, mert ez nekik élet-halál fontosságú lesz, hogy felzárkózzanak és legyen esélyük a továbbiakban. Az eddigi jó formánk arra elég volt, hogy önbizalmunk legyen, de a csurgói vereség megmutatta, hogy ha nem küzdünk és hitehagyottá válunk, akkor bárki ellen kevés. Nagyon keményen készülünk egész héten, ezt a meccset hazai pályán meg kell nyernünk!

– Mindig kérdés az ilyen fontos meccseken, hogy a tét pozitívan, vagy negatívan hat a játékosokra?
– Van, aki eleve minden meccs előtt stresszel, de van olyan is, akit ez a tét kimondottan feldob. Biztos mindenkiben benne lesz, hogy ez egy fontos meccs, de nem csak a mi kezünk remeghet esetleg, hanem az övék is. Én azt mondtam a srácoknak, nekünk kötelező nyerni, de az Orosháza úgy jön ide, hogy ez az egyik utolsó lehetőségük a felzárkózásra, ezért nehéz mérkőzés lesz.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.