Mesteredzőnk: Koi Endre

Február 12-13-án a Magyar Kézilabda Szövetség Nemzetközi Edzőképző Központja által szervezett mesteredző tanfolyam 20 hallgatója záróvizsgázott sikeresen. Az újdonsült mesteredzők között találjuk fiatal szakemberünket, Koi Endrét is.

A tanfolyam hallgatóinak háromfős vizsgabizottság előtt kellett megvédeniük a szakdolgozatukat és megválaszolniuk a vizsgáztatók által feltett, egész tananyagot felölelő kérdéseket. Ezt követően a végzett hallgatóknak angol nyelven kell benyújtaniuk szakdolgozatukat, melynek elfogadását követően az EHF PRO Licenszet adományoz nekik.

Jobb oldalon a frissen végzett edzők egy csoportja: Koi Endre, Rosta István, Kovács Attila, Apró Ferenc, Varga Márta (Fotó: MKSZ)

Az Orosházi FKSE utánpótlásában tevékenykedő Koi Endrét a képzésen szerzett tapasztalatairól kérdeztük:
– Nagyon sokat, nagyon sok jó dolgot tanultunk, maga a társaság is igen színvonalas volt, hiszen NB I-es és válogatott edzők voltak a társaim a csoportban, ők is bővítették a tudásunkat, így egymástól is nagyon sokat tanultunk. Emellett kiváló tanárok készítettek fel bennünket, a légkör is remek volt, csak jót tudok elmondani a képzésről, nagyon jó tapasztalat volt számomra. A jövőben természetesen szeretném majd nemzetközi szinten is fejleszteni az itt megszerzett tudásomat.

2018-ban sikeresen vizsgázott EHF mesteredzők:
Apró Ferenc, Csoknyai István, Danyi Gábor, Elek Gábor, Gúnya Péter, György László, Győrvári Viktor, Gyurka János, Horváth László, Imre Vilmos, Koi Endre, Kovács Attila, Kovács Ferenc, Majoros Gusztáv, Rosta István, Szilágyi Zoltán, Tomáš Hlavatý, Varga Márta, Velky Mihály, dr. Woth Péter

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.