Érkezik a Füred, 120 százalék kell a pályán

Újabb nehéz mérkőzés vár az élvonalban felnőtt férfi kézilabdacsapatunkra, Bakó Botond vezetőedző szerint kitartással és kemény munkával elérhetik a célokat.

Hazai pályán folytatjuk az NB I-es pontvadászatot a hétvégén, szombat este az Eötvös-csarnok közönsége a jelenleg a tabellán 26 ponttal a negyedik helyen álló Balatonfüred vendégjátékát láthatja. Vezetőedzőnket ezúttal is a célok mellett a csapat jelenlegi helyzetéről kérdeztük.

– Ismételten nehéz mérkőzés vár ránk. Ahogyan a tabellán mutatott helye, úgy a játék színvonala is magasan van a Balatonfüred csapatánál. Azt gondolom, hogy 120 %-ot kell nyújtanunk a játék minden elemében ahhoz, hogy sikeresek lehessünk. A sérülésekből felépült és visszatérő játékosok formája még nem a megfelelő. Sajnos így még csapatszinten is sok az elmaradásunk, de pozitívan látom a dolgokat, és tudom, hogy kitartással, kemény munkával és összefogással meg fogjuk valósítani a céljainkat – nyilatkozta Bakó Botond.

Az Orosházi FKSE-LINAMAR – Balatonfüredi KSE bajnoki mérkőzés február 17-én, szombaton 18 órakor kezdődik az Eötvös-csarnokban, játékvezetők Paska Dániel és Vastag Sámuel lesznek.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.