Vereséggel kezdtek a fiatalok

Nem sikerült jól a csütörtökön délutáni bajnoki nyitány ifjúsági és serdülő együtteseink számára, a fiúk hazai pályán szenvedtek súlyos vereségeket a PLER-Budapest csapataitól, akik mindkét korosztályban az élmezőnyben tanyáznak.

Orosházi FKSE-LINAMAR – PLER-Budapest 21-33 (12-15)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 60 néző. V.: Réti, Sebők. Orosháza: Majdán, Opavszki (kapusok), Ulics, Deák, Sütő 2, Andrikó 3, Kiss Alex, Bojtor, Kurta 1, Blaskó 2, Wágner L., Zvolenszki 9, Kiss Axel 2, Garai 2, Varga K., Eperjesi Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 8, ill. 2 perc. Hétméteresek: 4/3, ill. 7/6.

Pásztor István: – Sajnos nem volt teljes a felkészülésünk, mivel a három játékosunk is a felnőtt csapatot segítette, ők folyamatosan a “nagyok” edzéseit látogatták. Ennek ellenére az első félidőben felvettük a versenyt a PLER csapatával mind támadásban, mind védekezésben. A második félidőben a támadójátékunk sajnos kicsit szétesett, nem is a taktikai hibákkal, inkább a technikai hibákkal volt több gond, több mint tíz eladott labdánk volt, ezeket az ellenfél kegyetlenül kihasználta és könnyű gólokat szerzett. Bízom benne, hogy ezeket a hibákat ki tudjuk küszöbölni és tavasszal tudunk erre a védekezésre és kapusteljesítményre építeni.

Zvolenszki 9 gólja sem volt elég (Fotó: Vági Kata – OrosCafé.hu)

Orosházi FKSE-LINAMAR – PLER-Budapest 19-40 (9-17)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 50 néző. V.: Réti, Sebők. Orosháza: Opavszki, Jónás Balázs (kapusok), Garai 2, Varga K. 2, Eperjesi 2, Patakfalvi, Szemenyei 1, Szabó A., Szabó M. 3, Nadicsán 3, Jónás Bence 2, Forrás 1, Szabó D., Csizmadia, Janowszky B. 3. Edző: Héjja Ádám.
Kiállítások: 4, ill. 0 perc. Hétméteresek: 1/1, ill. 5/4.

Héjja Ádám: – Az egész mérkőzés alatt az idősebb serdülő korú játékosok dekoncentráltan, lassan játszottak, így nem tudtuk a lépést tartani a PLER csapata ellen. A felkészülés alatt mutatott játékunkból csak a második félidő utolsó 10 percében lehetett látni azt a minimum tempót, amit elvárnék tőlük. Dolgozunk tovább.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.