Két ezüst termett Kecskeméten

Az elmúlt hétvégén rendezte meg a Kecskeméti Sportiskola kézilabda szakosztálya a II. KESI Felkészülési Kupa utánpótlás tornát, ahol az Orosházi FKSE U7-es és U8-as korosztályai is szerepeltek. Németh Dóra és Kósa Balázs tanítványai két második helyet szereztek a viadalon.

U7-es orosházi eredmények:
KESI – Orosházi FKSE 10-9
Orosházi FKSE – FTC 8-11
BVSC-Zugló – Orosházi FKSE 8-13

A csapat tagjai: Blaskó Álmos, Óvári Csaba, Palotás Ákos, Oláh Zétény, Czédula Zénó, Szöllősi Norbert, Pelle Zalàn, Darabos Hunor, Zsoldi Lajos, Vida-Szűcs Máté.

Németh Dóra U7-es csapata

Németh Dóra edző: – Minden játékosom hozzátette a maga részét a sikeres szerepléshez. A csapat 2. helyezést ért el, ami igazán pozitív élményt adott a csapatnak, hiszen éremmel térhettek haza. A hétvégén szerzett tapasztalatainkat az elkövetkezendő edzéseken tovább hasznosítjuk.

* * *

U9-es orosházi eredmények:
Orosházi FKSE – BVSC-Zugló “A” 12-10
Orosházi FKSE – Dabas USE KC 23-6
Orosházi FKSE – Kecskeméti Sportiskola “A” 17-6
Orosházi FKSE – HC Szarvas 18-12
Orosházi FKSE – FTC 7-12

A csapat névsora: Szikora Zsombor, Pásztor Zsombor, Horváth Balázs, Prozlik Patrik, Szénási Álmos, Csányi Áron, Szabó Máté, Kiss-Horváth Kende.

Kósa Balázs U9-es együttese

Kósa Balázs edző: – Elégedett vagyok a tornán való szereplésünkel. 12 csapatból a 2. helyen végeztünk egy nagyon erős mezőnyben úgy, hogy a csapat fele U7-es vagy U8-as játékosból áll. A gyerekek mindent kiadtak magukból, aminek köszönhetően szép játékot láthattunk tőlük valamennyi mérkőzésen.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.