Bakó: kihozzuk a maximumot

Pénteken hazai pályán, a MOL-Pick Szeged ellen kezdjük a bajnoki küzdelmeket, Bakó Botond vezetőedző küzdelmet és harcos mérkőzést vár tanítványaitól a találkozón.

– Egy eléggé vegyes felkészülésen vagyunk túl, lehetett volna sokkal jobb is, de nagyon sokan hiányoztak különböző akut sérülések miatt, így a felkészülés során sajnos csak apró kis feladatokat tudtunk megoldani. Gyakorlatilag a védekezésünkkel, a 6-0-ás védekezéssel csak pillanatokat tudtunk foglalkozni, hiszen többen hiányoztak sérülés miatt. Taktikailag sokkal távolabb vagyunk a mai napon, mint terveztem, de bízom benne, hogy lassan visszatérnek a játékosok és elkezdjük bepótolni a lemaradásunkat – értékelte az elmúlt egy hónap munkáját Bakó Botond.

Vezetőedzőnk hangsúlyozta, azok a játékosok, akik jelen voltak és egészségesek voltak, nagyon sokat és nagyon jól, keményen, motiváltan dolgoztak. Melléjük kell beépíteni, illetve felépíteni azokat a játékosokat, akik hiányoztak.
– Van feladatunk bőven. Abban bízom, hogy a Pick Szeged ellen egy tisztességes mérkőzést fogunk tudni játszani és elkerülünk egy olyan esetleges eredményt, ami óriási kudarc lenne. Azt fogom kérni a srácoktól, hogy most még bármennyire is nem érzik egymást a pályán, küzdjenek, harcoljanak az utolsó momentumig és kihozzuk a maximumot a mérkőzésből.

Az Orosházi FKSE-LINAMAR – MOL-Pick Szeged bajnoki találkozó február 2-án, pénteken 18 órakor kezdődik az Eötvös-csarnokban. A mérkőzés játékvezetői Fekete Tamás és Tóth Dávid lesznek.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.