Kecskeméten szerepelt az U10 és U12

A Kecskeméti Sportiskola kézilabda szakosztálya az elmúlt hétvégén felkészülési tornát szervezett utánpótlás együttesek számára. A KESI Kupa keretében a fiúk U10-es korosztályában 11 csapat, az U12-eseknél pedig 9 csapat lépett pályára a tornagyőzelemért.

U10 eredmények:
Orosházi FKSE – PLER 9-21
Orosházi FKSE – Békéscsaba 9-19
Orosházi FKSE – Gézengúz UKC 14-15
Orosházi FKSE – Szarvas 6-16

Az Orosházi FKSE U10-es csapata:
Bónus Kristóf, Kőrösi Richárd, Machan Zétény, Bódai Péter, Vincze Bence, Somogyi Szabolcs, Sóki Csanád, Hurzsán Mihály, Lovas Olivér, Szénási Álmos, Fehér Attila, Demján Gergő, Petróczki Botond.

Sokat kell még fejlődni az U10-es csapatnak (Fotó: Antal János)

Kósa Balázs edző: – Tudtuk, hogy nem mi leszünk az esélyesek a tornán. Rengeteget kell fejlődni a játék minden elemében annak ellenére is, hogy sok hiányzónk volt. Annak örülök, hogy több játékos is bemutatkozott mérkőzésen a csapatban.

* * *

U12 eredmények:
Orosházi FKSE – Pick Szeged 10-17
Orosházi FKSE – Kecskeméti Sportiskola II. 25-6
Orosházi FKSE – Kispest NKK 22-8
Orosházi FKSE – Dabas KC 18-17

Az Orosházi FKSE U12-es csapata:
Magyar Botond, Nánási Máté, Lukács Jenő, Janowszky Soma, Tóth Nándor, Szilasi-Horváth Márk, Szénási Vendel, Császár Áron, Szabó Márk, Fehér Martin, Hováth Péter, Molnár Zsombor, Kiss-Horváth Bence, Patakfalvi Márton. Edző: Mag Péter.

Az U12-es fiúk magabiztosan verték a Kispest csapatát is (Fotó: Antal János)

Mag Péter edző: – Az egész tornán csak a Szeged elleni mérkőzés álmos játékával nem voltam elégedett. Nem találtuk a tempót sem támadásban, sem védekezésben. Ezután a tudásunknak megfelelően lelkesen, magas színvonalon kézilabdáztunk, így megszereztük a kilenc csapatos tornán a negyedik helyet – mindezt úgy, hogy a mi csapatunkban csak három U12-es korú játékos szerepelt, a többiek mindannyian egy évvel fiatalabbak.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.