Jól jön a pihenő

ball_70A november végi Dabas elleni párharcok után ismét élmezőnyhöz tartozó csapatokkal mérkőztek meg ifjúsági és serdülő együtteseink. Vasárnap délután, az utolsó őszi fordulóban a Pick Szeged korosztályos gárdái vendégszerepeltek az Eötvös-csarnokban.

Orosházi FKSE-LINAMAR – Pick Szeged 25-32 (14-15)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 80 néző. V.: Molnár, Szenteszki. Orosháza: Majdán 1, Varga I. (kapusok), Mihály, Zvolenszki 5, Sütő 4, Andrikó 1, Kiss Axel 4, Deák 1, Kiss Alex 5, Szabó S., Bojtor 1, Kollár 2, Kurta 1, Garai, Varga K. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 4, ill. 12 perc. Hétméteresek: 3/1, ill. 6/5.

Pásztor István: – Elérkeztünk az őszi szezon utolsó mérkőzéséhez. Nagyon jól indítottuk a találkozót, nyitott védekezéssel kezdtünk, ami jól működött. Most a támadásokban voltak pontatlanságok, de jól tartottuk magunkat, a srácok a jó védekezésből gyors ellentámadásokkal tudták tartani az eredményt. Félidőben azt kértem tőlük, hogy koncentráltabban, még kevesebb technikai hibával próbáljanak meg játszani. Sajnos azonban ezt nem tudták megvalósítani, a játékba ismét több hiba csúszott, úgy gondolom, fejben kicsit elfáradtak a fiúk. Hosszú volt ez az ősz, bizom benne, hogy egy jó alapozással a tavaszi szezont sokkal eredményesebben tudjuk majd befejezni. Köszönöm a szurkolóknak a kitartó biztatást, a srácoknak pedig köszönöm ezt a fél évet.

* * *

Orosházi FKSE-LINAMAR – Pick Szeged 18-40 (7-17)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 75 néző. V.: Molnár, Szenteszki. Orosháza: Mészáros, Paulik (kapusok), Szabó A., Pavuk, Szabó M. 2, Szemenyei 2, Eperjesi 1, Patakfalvi, Forrás, Hegedűs 3, Nadicsán 4, Jónás Bence, Garai 3, Varga K. 3. Edző: Héjja Ádám.
Kiállítások: 2, ill. 0 perc. Hétméteresek: 2/1, ill. 4/3.

Héjja Ádám: – Sajnos a fiúk megijedtek az ellenfél mezén lévő névtől, így már a meccs elején indiszponáltan játszottak és sok hibát követtek el. A második félidőre kicsit sikerült őket felrázni, így több szép megoldást láthattunk. Most lesz két hónapunk felkészülni a bajnokság folytatására, dolgozunk tovább a minél jobb szereplésért. Szeretnék a csapat nevében kellemes ünnepeket kívánni minden kézilabdabarátnak.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.