Lengyelországba készülnek Koi Endréék

koi_300x300Már beszámoltunk róla, hogy felnőtt együttesünk másodedzője, Koi Endre a magyar ifjúsági válogatott szakmai stábjában is komoly feladatot kapott. Az év végi programról kérdeztük a fiatal szakembert.

Az MKSZ döntése értelmében ez év őszétől Gyurka János szövetségi edző és Koi Endre edző látja el a magyar férfi ifjúsági válogatott szakmai irányítását. A 2000-2001-ben született fiúk már a 2018-as horvátországi Európa-bajnokságra készülnek, ennek érdekében több összetartást és nemzetközi megmérettetést is programba iktattak a szakemberek. Legutóbb az ausztriai Négy Nemzet Tornáján szerepelt a magyar ifjúsági csapat, de az év utolsó heteiben is sok feladat vár a fiúkra.

– Decemberben két összetartás lesz a válogatott részére, az első 4-étől 11-éig, három napot töltünk Balatonbogláron, ahol hat edzésünk lesz, utána utazunk Lengyelországba, az Olimpiai Reménységek Versenyére, ami egy komoly nemzetközi megmérettetés az ifjúsági korosztályos válogatottak számára. Ezután december 18-ától 20-áig szintén Balatonbogláron rendezünk egy aktivitást, ahová egy orosházi fiatalt, Kiss Axelt is meghívtuk – adott tájékoztatást Koi Endre.

Klubunk az orosházi szakember és a kerettag játékos által kétszeresen is érintett az ifjúsági válogatott év végi szereplésében, így természetesen a későbbiekben is figyelemmel kísérjük a csapat programját.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.