Kiss Axel az ifjúsági válogatottban

hungary_flagIficsapatunk tehetséges jobbszélső játékosa, Kiss Axel a napokban meghívást kapott az ifjúsági válogatott edzőtáborába, amit december közepén Balatonbogláron rendeznek majd.

A 17 esztendős Kiss Axel oszlopos tagja az Orosházi FKSE I. osztályú ifjúsági csapatának, 9 mérkőzésen 29 alkalommal volt eredményes, de már a felnőtt együttesben is bemutatkozhatott, ahol a Cegléd elleni Liga Kupa találkozón rögtön négy góllal tette le névjegyét. Mindezek mellett a Szarvas HC színeiben a megyei I. osztályban is gyűjti a tapasztalatokat.

Kiss Axel

Kiss Axel

Balkezes játékosunk korábban már tagja volt a serdülő válogatott keretének is, ezúttal pedig az ifjúsági válogatott edzőtáborába kapott invitálást. A kiválasztást Hajdú János vezetőedző végezte, az általa összehívott játékoskeret december 18. és 20. között Balatonbogláron edzőtáborozik majd.

Axel tegnap délután értesült a meghívásról, kissé meglepetten, de örömmel fogadta a hírt, elmondása szerint természetesen az edzőtáborban is mindent megtesz, hogy bizonyítsa rátermettségét és egyben öregbítse az orosházi kézilabdázás és utánpótlásnevelés jó hírnevét.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.