Lendületben a serdülők

DSC_5122Hazai pályán, a Táncsics-csarnokban lépett pályára serdülő és ifjúsági együttesünk az I. osztályú pontvadászat 9. fordulójában. Héjja Ádámék hősies csatában szerezék meg a győzelmet, az ifik azonban szoros első félidő után egy kiadós vereségbe futottak bele.

Orosházi FKSE-LINAMAR – Balmazújvárosi KK 25-41 (15-17)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 50 néző. V.: Héjjas, Kránitz. Orosháza: Majdán 1, Varga I. (kapusok), Sütő, Andrikó 2, Kiss Axel 3, Deák 2, Kiss Alex, Bojtor, Kollár 2, Mihály 3, Zvolenszki 11, Wágner L. 1, Patakfalvi, Varga K. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 8, ill. 10 perc. Hétméteresek: 2/0, ill. 3/3.

(Fotó: Vági Kata - OrosCafé.hu)

Sajnos ismét előjöttek a hibák az ificsapat játékában (Fotó: Vági Kata – OrosCafé.hu)

Pásztor István: – Nehéz bármit is mondanom ezzel a vereséggel kapcsolatban, de úgy gondolom, hogy egy jó Balmazújvárostól kaptunk ki. Sajnos visszatértek azok a hibák, amiket az előző mérkőzésen is nagy számban elkövettünk, technikai hibák, eladott labdák, pontatlan lövések. A heti edzésmunka nem ezt tükrözte, nyilván meg kell keresnünk az okokat és sokkal jobban és fegyelmezettebben kell játszanunk, nagyobb koncentrációval pontosítani a játékunkat.

* * *

Orosházi FKSE-LINAMAR – Balmazújvárosi KK 14-13 (3-7)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 60 néző. V.: Héjjas, Kránitz. Orosháza: Mészáros, Opavszki, Paulik (kapusok), Nadicsán, Jónás Bence, Janowszky B. 2, Eperjesi, Szemenyei 4, Szabó D. 4, Szabó A., Forrás, Göcsei, Patakfalvi, Varga K. 2, Garai, Szabó M. 2. Edző: Héjja Ádám.
Kiállítások: 12, ill. 4 perc. Hétméteresek: 1/0, ill. 5/3.

(Fotó: Zsedényi Péter - OFKSE.hu)

Megérdemelt sikert arattak a serdülők (Fotó: Zsedényi Péter – OFKSE.hu)

Héjja Ádám: – Gratulálok a fiúknak, küzdeni tudásból jelesre vizsgáztak ezen a mérkőzésen. A győzelem kulcsa a védelem és a kapusteljesítmény volt, mindkét területen jól teljesítettünk. Támadásban sajnos az első félidőben nem annyira jeleskedtünk, de ezt hála Istennek a második félidőben harcos játékunkkal kijavítottuk, aminek meg is lett a gyümölcse.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.