U12: ezért érdemes volt felkelni

kid_midHétvégén U12-es csapatainké volt a pálya, második csapatunk szombaton a “D” csoportban Mórahalmon, míg első csapatunk vasárnap a “B” csoportban Békéscsabán szerepelt a gyermekbajnokság 5-6. fordulójában.

Badó László régió “B” csoport
Orosházi FKSE I. – Tigrisek Csongrádi KSE 22-11 (9-5)
Orosházi FKSE I. – Pick Szeged I. 19-21 (12-12)
A csapat tagjai: Császár Áron, Fehér Martin, Horváth Péter, Janowszky Soma, Kiss-Horváth Bence, Lukács Jenő, Magyar Botond, Molnár Zsombor, Nánási Máté, Patakfalvi Márton, Szabó Márk, Szilasi-Horváth Márk, Tóth Nándor. Edző: Mag Péter.

Mag Péter edző: – Az első találkozón kötelező győzelmet arattunk egy gyengébb képességű csapat ellen. Aztán létezik az a mérkőzés, amelyen a vesztes csapat is győztesnek érezheti magát. Egy nagyon jó mérkőzésen, férfimunkát végezve maradtunk alul a gyakorlatilag egy évvel idősebb szegedi csapattal szemben. Köszönöm a srácoknak! Ezért érdemes volt vasárnap felkelni!

ub

A Szeged ellen nagyon jó meccset játszottak az orosházi fiúk

Badó László régió “D” csoport
Békéscsabai BDSK – Orosházi FKSE II. 26-8 (17-2)
Orosházi FKSE II. – Gyulai SE 6-32 (3-13)
A csapat tagjai: Anda Ákos, Bagi Valentin, Farkas Máté, Gál László, Horváth József, Huszák László, Nagy Dominik, Somogyi Zoltán, Tóth Attila, Virág Dávid, Vizi Ádám. Edző: Varga Szabolcs.

Varga Szabolcs edző: – Tartalékosan érkeztünk Mórahalomra, 11 játékossal, helyenként szép megoldásokkal, sok eladott labdával próbáltunk helytállni az első találkozón a jobb játékerőt képviselő békéscsabai együttes ellen. A második mérkőzésen egy nagyon egységes csapattal, a Gyulával találkoztunk, próbáltuk felvenni a ritmust az ellenféllel. Mind védekezésben, mind támadásban elfáradtunk. Kapusteljesítményünk volt csak elfogadható a hétvégén. A sok eladott labdával és technikai hibával, a visszarendeződés lassúságával nem voltam elégedett. Van még mit tanulnunk…

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.