Cegléden megtört a jég

cegledgyozelemIfjúsági és serdülő együttesünk pénteken Cegléden vendégszerepelt. Héjja Ádám legénysége számára jól sikerült a kiruccanás, megszerezték első pontjaikat az I. osztályú bajnokságban.

Ceglédi KKSE – Orosházi FKSE-LINAMAR 30-27 (15-11)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Cegléd, 50 néző. V.: Hovány, Ubornyák. Orosháza: Majdán, Varga I. (kapusok), Deák 1, Kiss Alex 2, Sütő 2, Kiss Axel 3, Andrikó 3, Bojtor, Kurta 3, Kollár, Garai, Varga K. 3, Mihály 4, Zvolenszki 6, Patakfalvi. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 10, ill. 8 perc. Hétméteresek: 2/2, ill. 5/3.

Pásztor István: – Nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést, sok technikai hibánk volt az első félidőben, amiből komoly előnyre tett szert a hazai csapat. Ez a ceglédieknek egy plusz lökést adott, sokkal koncentráltabban és kevesebb hibával játszottak, nekünk pedig nem volt erőnk ebből felállni a második félidőben, ezért szenvedtük el ezt a vereséget. Sokkal jobban kell összpontosítanunk, illetve egy-két játékosnak a fegyelemmel még mindig gondja van, bízom benne, hogy ezek javulnak és akkor jobban fogunk játszani.

aaa

Megérdemelt serdülő öröm – megvan az első győzelem!

Ceglédi KKSE – Orosházi FKSE-LINAMAR 12-25 (4-14)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Cegléd, 50 néző. V.: Hovány, Ubornyák. Orosháza: Mészáros, Paulik (kapusok), Janowszky B. 4, Eperjesi 1, Szemenyei 2, Pavuk 1, Szabó D. 4, Szabó A. 1, Forrás 1, Szabó M., Nadicsán 3, Jónás Bence, Göcsei, Patakfalvi 1, Varga K. 5, Garai 2. Edző: Héjja Ádám.
Kiállítások: 14, ill. 2 perc. Hétméteresek: 1/0, ill. 6/4.

Héjja Ádám: – Gratulálok a fiúknak! Végre megtört a jég és ezt a srácok csak maguknak köszönhetik. Fegyelmezetten és nagy győzni akarással játszottak végig a fiúk. Emellett ezt a győzelmet kapusunk, Opavszki István édesanyja emlékének ajánljuk, akinek a mai napon volt a temetése.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.