Ifi siker, serdülő vereség

sm_axelIfistáink és serdülőink a debreceni DEAC korosztályos együtteseit fogadták hétvégén az Eötvös-csarnokban. Pásztor István tanítványai magabiztos győzelmet arattak, ám a serdülő csapat pontszerzése még mindig várat magára.

Orosházi FKSE-LINAMAR – DEAC NK KFT. 42-31 (20-15)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 50 néző. V.: Kiss Z., Papp T. Orosháza: Majdán, Varga I. (kapusok), Sütő 4, Andrikó 7, Mihály 7, Zvolenszki 4, Kiss Axel 8, Deák, Kiss Alex 2, Bojtor 5, Kurta 4, Kollár 1, Wágner L., Garai, Varga K. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 6, ill. 2 perc. Hétméteresek: 2/2, ill. 4/4.

Pásztor István: – Nagyon jól sikerült a heti munkánk, Mihály Zsolt is csatlakozott a csapatunkhoz, aki még szeptemberben, az első mérkőzésünkön sérült meg. Sajnos Blaskó Tomi viszont egy hete eltörte az ujját, így őt nélkülöznünk kellett. A fiúk minden edzésen nagy akarattal és elszántsággal készültek, ez megmutatkozott a mérkőzésen is, mind támadásban, mind védekezésben jól teljesítettek. Nagyon örülök, hogy pozitívan tudtuk elhagyni a pályát, bízom benne, hogy ez a taktikai fegyelem most már megmarad és a folytatásban még nyugodtabban, jobban tudunk játszani.

Mihály Zsolt (72) hét góllal tért vissza az ificsapatba (Fotó: Vági Kata - OrosCafé.hu)

Mihály Zsolt (72) hét góllal tért vissza az ificsapatba (Fotó: Vági Kata – OrosCafé.hu)

Orosházi FKSE-LINAMAR – DEAC NK KFT. 17-24 (5-14)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 50 néző. V.: Kiss Z., Papp T. Orosháza: Mészáros, Opavszki (kapusok), Garai 1, Varga K. 3, Pavuk 1, Szabó D. 4, Patakfalvi 2, Szabó M. 4, Nadicsán 2, Szemenyei, Szabó A., Forrás, Eperjesi, Jónás Bence. Edző: Héjja Ádám.
Kiállítások: 0, ill. 6 perc. Hétméteresek: 2/1, ill. 2/1.

Héjja Ádám: – Sajnos addig, amíg több játékos úgy gondol erre a sportra, mint tömegsport és nem érez a döntéseiért felelősséget a csapat, az egyesület iránt, addig ilyen eredmények fognak születni. Ez a mérkőzés is a hozzáálláson ment el. Emellett 31 átlövésből 7 gól még egy szivacskézilabda-csapat ellen sem lenne elég.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.