Szivacskézis érmek Kecskemétről

kesi_logoAz elmúlt hétvégén a Kecskeméti Sportiskola kézilabda szakosztálya első alkalommal rendezte meg a KESI Szivacskézilabda Kupa utánpótlás tornát, ahol az U7, U8 és U9-es korosztályok szerepeltek. Az Orosházi FKSE hét- és nyolcévesei éremmel tértek haza a viadalról.

U7 eredmények:
Orosházi FKSE – FTC KN KFT. 6-8
Orosházi FKSE – BVSC-Zugló 17-3
Kecskeméti SI – Orosházi FKSE 9-13

A csapat tagjai: Pásztor Zsombor, Zsoldi Lajos, Pelle Zalán, Vida-Szűcs Máté, Szöllősi Norbert, Oláh Zétény, Czédula Zénó, Darabos Hunor, Blaskó Álmos, Óvári Csaba. Csányi Áron.

u7

Az Orosházi FKSE U7-es csapata

Az U 7-es csapat ezüstérmes lett a kecskeméti tornán.

* * *

U8 eredmények:
BVSC-Zugló – Orosházi FKSE 7-17
Orosházi FKSE – Mezőkövesdi KC 10-9
KIKI SK FT – Orosházi FKSE 10-18
Kecskeméti SI – Orosházi FKSE 17-11
Orosházi FKSE – Soltvadkert 18-24

A csapat tagjai: Pásztor Zsombor, Szabó Máté, Csányi Áron, Szakács Gábor, Marton Gergő, Bakos Ádám, Bakos Gergő, Zsoldi Lajos, Darabos Hunor, Pelle Zalán, Kis Máté.

u8

Az Orosházi FKSE U8-as együttese

Az U8 csapata bronzérmes lett a tornán.

Berta Gábor edző: – Le a kalappal a fiúk előtt, hiszen szívvel lélekkel kűzdöttek egész nap, minden játékosom hozzátette a maga részét a sikeres szerepléshez. Véleményem szerint legyen bármilyen megmérettetésről is szó, ha valaki onnan éremmel a nyakában érkezik haza, mindig büszke lehet rá. Ezt a pozitív élményt pedig arra kell felhasználni, hogy kellően motiválva dolgozzunk tovább, mivel a következő alkalommal még ennél is jobb eredményeket szeretnénk elérni.
A hosszú és fárasztó nap után több kisfiú is megkérdezte tőlem, hogy Gabi bácsi mikor lesz már a következő edzés? Nekem ez többet jelent mint bármelyik érem.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.