Tegyünk közösen a gyermekek öröméért!

imagesA karácsony előtti ünnepi várakozás egyik kedvelt eleme az adventi naptár, melynek Orosházán városi hagyománya van már egy közösségi összefogás keretében. Az elmúlt években megtapasztalhattuk, milyen jó érzés adni, így idén is csatlakozik klubunk, és arra ösztönzünk: tegyük ezt minél többen.

A Jövő Építők TDM december 1. és december 24. között a főtéren állítja fel a városi adventi naptárat, ahol lehetőséget biztosítanak Orosháza összes óvodáscsoportjának, hogy a naptárban ajándékra leljenek. Az ötlet megvalósításához ezúttal is várják azokat, akiknek van lehetőségük csatlakozni felajánlásokkal: ajándékokat várnak egy, két vagy akár több óvodáscsoport részére is. Garantálják, hogy a meglepetés biztosan jó helyre érkezik, nem beszélve az örömteli gyerekmosolyokról.

A Jövő Építők TDM és Városmarketing Iroda elsősorban olyan meglepetésekre, ajándékokra gondolt, melyek az egész csoportnak örömet szereznek, amely egy csoportnyi három-ötéves gyermeket boldoggá tehet. Ötlettel is szolgálnak: például egy kiránduláshoz busz/belépők biztosítása, csoportok fogadása program biztosításával vagy bel-, és kültéri játékok, játszótéri elemek, kreatív eszközök, (színes ceruzák, festékek, rajzlapok stb.) édességcsomagok, csoportos mozi/színházjegy stb.

Klubunk idén is a kezdeményezés mellé áll, és arra ösztönzünk mindenkit, amennyiben van rá lehetősége, tegyük ezt közösen. Támogatási szándékát október 31-ig jelezheti a szervezőknek a felajánlott ajándék megjelölésével, az ajándékokat november 17-ig szükséges eljuttatni a Tourinform irodába. További információk az oroshaza@tourinform.hu e-mail címen kérhetők.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.