Drámai csatában győztünk a Liga Kupában

kupa_02Ceglédi KKSE — Orosházi FKSE-LINAMAR 26-27 (13-10)

Kézilabda Liga Kupa férfi-mérkőzés, Cegléd, 250 néző. V.: Sándor, Szikszay. Orosháza: Herjeczki — Antal 4, Milas 6, Morva 3, Srsen 3, Ferenczi 2, Kiss Axel 4. Cs.: Szabó L., Majdán (kapusok), Mihály 1, Németh L., Zvolenszky 4 (4), Bella. Vezetőedző: Buday Dániel. A Cegléd legjobb dobói: Radnics 4, Szabó B. 4.
Kiállítások: 4, ill. 10. perc. Hétméteresek: 3/3, ill. 5/4.

Első Liga Kupa mérkőzését játszotta pénteken az orosházi együttes. A kiírás szerint csak két külföldi szerepelhet a sorozatban, így több fiatalnak adott lehetőséget Buday Dániel. Az első percekben felváltva estek a gólok (10. p.: 3-3). A folytatásban a hazaiak átvették a vezetést, a 15. percben 6-4-es előnyre tettek szert. A ceglédiek tartották a két-három gólos vezetést, a 20. percben 8-5-öt mutatott az eredményjelző. A szünetre háromgólos hazai előnnyel mentek a csapatok.

tippmix_CMYK

A második félidőben erősítettek a vendégek, és a 35. percben egy gólra feljöttek (14-13). A vezetést a 45. percben vették át az orosháziak (18-19). A hajrában felválva estek a gólok, kilenc másodperccel a lefújás előtt hétméteresből egyenlített a Cegléd, majd gyors támadás végén az utolsó másodpercben Antal Szabolcs lőtte a vendégek győztes gólját.

A végig küzdelmes találkozón, két ellentétes félidő után a nagy akarással játszó orosháziak szerezték meg a győzelmet.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.