Kupában is a Dabas következik

hirek_fotoA Magyar Kézilabda Szövetségben kedden kisorsolták a Magya Kupa III. fordulójának párosításait. Az Orosházi FKSE-LINAMAR együttese NB I-es ellenfelet kapott a legjobb 8 közé kerülésért.

Az Orosháza gárdája az élvonalbeli újonc, a bajnokságban eddig kiválóan szereplő Dabasi KC VSE csapatához látogat a kupasorozat harmadik körében. Tomori Győző együttese 5 győzelemmel a tabella hatodik helyét foglalja el, a párosítás pikantériája, hogy a Pest megyei együttessel az OFKSE hamarosan a bajnokságban is összecsap, a két csapat november 4-én Orosházán mérkőzik majd egymással.

A résztvevő csapatok a lebonyolítási rend alapján területi fekvésük figyelembevételével kerültek összesorsolásra. Azonos osztályú együttesek esetén a sorsolás szerint elöl álló csapatot illeti meg a pályaválasztói jog, a továbbjutás egy mérkőzésen dől el, döntetlen esetén pedig a vendégcsapat léphet előre a következő körbe.

aaa

aaa

A Magyar Kupa III. fordulójának párosításai:
FTC – Balatonfüredi KSE
ETO-SZESE Győr – Csurgói KK
NEKA – Grundfos Tatabánya KC
PLER-Budapest – Sport36-Komló
Balmazújvárosi KK – CYEB Budakalász
Váci KSE – Eger SBS Eszterházy
Dabas KC – Orosházi FKSE-LINAMAR
Nyíregyházi SN – Ceglédi KKSE

A forduló játéknapja: 2017. november 8.

A Versenykiírás értelmében az NB I 2016-17-es idényének 1-2. helyezettjei, a Telekom Veszprém és a MOL-Pick Szeged a négyes döntőben kapcsolódnak be a sorozatba.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.