Továbbra is nyeretlenül…

DSC_4605Hazai pályán, a Táncsics-csarnokban fogadta az Eger csapatait serdülő és ifjúsági együttesünk. Mindkét orosházi gárda szoros mérkőzést játszott, de a győzelemre továbbra is várni kell.

Orosházi FKSE-LINAMAR – SBS Eger-Eszterházy 29-33 (17-19)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 80 néző. V.: Csige, Körmendi. Orosháza: Majdán, Opavszki (kapusok), Kiss Axel 2, Sütő 8, Andrikó 6, Blaskó 4, Zvolenszki 3, Kiss Alex 3, Bojtor 2, Kurta, Kollár, Wágner L., Garai 1, Eperjesi, Varga K. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 14, ill. 10 perc. Hétméteresek: 6/4, ill. 6/4.

Pásztor István: – Egy nagyon tanulságos mérkőzésen vagyunk túl, hullámvölgyek jellemezték az egész találkozót. Kétszer is sikerült három-négy góllal vezetnünk, amit taktikai fegyelmezetlenségünk miatt sajnos az ellenfél végül ledolgozott. A második félidő közepétől mindenki egyénileg akarta megoldani a támadást és a védekezést is, taktikai fegyelem nélkül pedig nem lehet mérkőzést nyerni. Kapusteljesítményben továbbra is várjuk az első fordulóban nyújtott produkciót. Köszönjük a szép számú közönségnek a biztatást.

Andrikó Ádám (53) hat gólja sem volt elég a győzelemhez (Fotó: Vági Kata - OrosCafé.hu)

Andrikó Ádám (53) hat gólja sem volt elég a győzelemhez (Fotó: Vági Kata – OrosCafé.hu)

Orosházi FKSE-LINAMAR – SBS Eger-Eszterházy 20-22 (10-14)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 53 néző. V.: Csige, Körmendi. Orosháza: Boa, Opavszki (kapusok), Garai 4, Göcsei 2, Szemenyei 1, Janowszky B. 2, Hegedűs M. 1, Nadicsán 1, Szabó M., Jónás Bence, Pavuk, Szabó D. 3, Varga K. 4, Eperjesi 2, Patakfalvi, Árus. Edző: Héjja Ádám.
Kiállítások: 2, ill. 6 perc. Hétméteresek: 2/2, ill. 6/6.

Héjja Ádám: – Sokat fejlődött a játékunk az elmúlt fordulókhoz képest, kezdik megérteni a fiúk, amiket kérek tőlük. Nagy dicséret illeti őket azért, hogy egy percig sem adták fel és hajtottak a végsőkig. A helyzeteink egész meccsen megvoltak és nagyrészt el tudtunk jutni a lövőhelyzetekig, de sajnos sok olyan száz százalékos helyzetet hagytunk ki, ami nem megengedhető egy ilyen szoros párharcban. Ezek meg is bosszulták magukat, ahogy az az eredményen is látszik.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.