Szerencsén múlt az év kézis védése (videó)

OFKSE_2017_0043-L-e1507300135596-310x200Legalábbis az azt bemutató Szabó Levente szerint. Valódi sportértéket akkor látna benne, ha legalább egy góllal hozzák a füredi meccset.

Az élvonalbeli férfi kézilabda bajnokság idei szezonjának egyik leglátványosabb jeleneteként, az év kézis védéseként került be a sporthírekbe az Orosházi FKSE-LINAMAR hálóőre, Szabó Levente kedd esti, füredi védése. Tévés meccset játszottak az orosháziak Balatonfüreden, ahol kapusunk nem mindennapi bravúrt mutatott be: cseréből visszafutva, a füredi akciónak háttal állva hárította a Fazekas által indított Debreczeni ziccerét. Az M4 Sport videója meg is mutatja.

Levente azt mondja, a látványos hárítás inkább a szerencsének köszönhető, és nem tulajdonít nagy jelentőséget neki, bár arról jóleső érzéssel beszél, hogy másnap barátok, ismerősök gratuláltak.
– Ahogy szaladtam vissza a pályára, a lendülettől nem tudtam megfordulni, semmi esélyem nem volt erre. Annyit láttam, hogy lövőcselt végez a fürdei játékos, erre próbáltam reagálni. Nagyjából gondoltam, mi lehet az a tempó, amiben ellövi a labdát, arra igyekeztem mozdulni. Nagy szerencsém volt – emlékszik vissza a bravúros védésre Levente.

A több mint húsz éve kapuban teljesítő játékos szerint akkor lenne ennek igazi sportértéke, ha legalább egy góllal hozzák az október 3-i bajnokit. Hazaúton egyébként többször is megnézték az akciót az orosházi csapattagok, Leventének másnap több barát, ismerős gratulált a nem mindennapi védéshez.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.