18 év alatti vagy? – Ezentúl ingyenes a belépés!

fankidMár szombat este várunk, igazi rangadóra van kilátás a Komló ellen. Hozd el a barátaidat is. Az új kezdeményezéssel a célunk, hogy minél több fiatal megszeresse a kézilabdát.

Jó hírrel szolgálunk a hét utolsó munkanapján, nekünk a hét legfontosabb napjának előestéjén: Szeptember 30-ától az Orosházi FKSE-LINAMAR mérkőzéseit a 18 éven aluliak ingyen tekinthetik meg – döntött klubunk elnöksége.

Ez a lépés is az egyik legfontosabb célkitűzésünket erősíti: minél több gyermekkel, fiatallal szeretnénk megismertetni a kézilabdát, mozgásra, egészséges életmódra buzdítani őket, és nem titkolt szándékunk, hogy szeretnénk szurkolótáborunkat is megerősíteni, betekintést engedni ebbe az izgalmas világba a jövő generációjának. Felnőttcsapatunk tagjai szinte kivétel nélkül minden interjúban elmondják, hogy a hazai közönség biztatása és szeretete hatalmas erőt ad számukra valamennyi mérkőzésen.

Most ebbe az élménybe nyerhetnek betekintést a fiatalok, immár ingyenesen. Az elnökségi határozat a bajnoki, Magyar Kupa és Liga Kupa mérkőzésekre is érvényes. Úgyhogy más dolgotok nincs is, mint kézen fogni a barátokat, barátnőket, és már szombat este várunk benneteket egy jó meccsre, egy igazi közösségi élményre. A Komló elleni találkozónk 18 órakor kezdődik az Eötvös-csarnokban.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.