Ne érte, vele fuss – csatlakozunk mi is a jótékonysági programhoz

160909_ne_erte_vele_fuss_vadvirag_alapitvanyIdén második alkalommal szervezi meg a Vadvirág Esély Klub azt a jótékonysági kezdeményezést, melyen ezúttal egyesületünk is ott lesz. A közös futás az előítéletek ellen szeptember 14-én délután 3-kor startol a főtéren.

A tavalyi nyitóprogramon sokan vettek részt, az OrosCafé tudósítása szerint az akadályozottsággal élők együtt futottak ép társaikkal, megmutatva, hogy ha közös a cél, a távot teljesítve nincs közöttük különbség. Erre vállalkoznak idén is azok, akik részt vesznek az érzékenyítést célul tűző jótékonysági programon.

– Örömmel csatlakozunk a Vadvirág Esély Klub immár második alkalommal szervezett közös futásához. Egyesületünk összefogásban számos nemes kezdeményezés mellé állt az utóbbi időben, a csütörtöki programon klubunk játékosai, fiataljai együtt futnak majd a résztvevőkkel, hogy mi is felhívjuk a figyelmet az elfogadás mellett a mozgás fontosságára – emeli ki Vajer Tamás klubelnök.

Tavaly is együtt futottak… (Fotó: Domján Róbert)

Tavaly is együtt futottak… (Fotó: Domján Róbert)

A Ne érte, vele fuss elnevezésű, mindenki számára nyitott jótékonysági rendezvény helyszíne Orosháza főtere, időpontja pedig szeptember 14-e, csütörtök 15 óra. Invitáljuk mi is az érdeklődőket a programra.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.