Újoncokat avattunk

ujoncok_2017A Telekom Veszprém elleni találkozón három orosházi fiatal is átesett a tűzkeresztségen – valamennyien első alkalommal öltötték magukra a zöld-sárga mezt bajnoki mérkőzésen. A fiúk meghálálták a bizalmat, nem szeppentek meg a neves ellenfelek láttán.

A Székelyudvarhelyről nyáron Orosházára érkezett 19 esztendős Mihály Zsolt bátran játszott és két alkalommal is bevette a veszprémiek kapuját, a saját nevelésű, alig 20 éves Zalai Csanád is góllal mutatkozott be, míg beálló poszton a 19. életévét taposó, szintén orosházi nevelésű Zvolenszki Attila két büntetőt is kiharcolt csapatának. A tehetséges fiatalokat kérdeztük: milyen érzés volt a világsztárok ellen bemutatkozni?

Mihály Zsolt: – A Veszprém elleni mérkőzesen úgy gondolom, hogy jól teljesítettünk. Várható volt, hogy ki fogunk kapni, de szerintem remekül helytálltunk. Örülök, hogy lehetőséget kaphattam a többi fiatallal együtt, hogy játszhassak a veszprémi sztárok ellen. Köszönjük a szurkolók biztatását! Hajrá Orosháza!

A három fiatal - Mihály, Zvolenszki és Zalai - kiválóan helytállt a világsztárok ellen (Fotó: Zsedényi Péter - OFKSE.hu)

A három fiatal – Mihály, Zvolenszki és Zalai – kiválóan helytállt a klasszisok ellen (Fotó: Zsedényi Péter – OFKSE.hu)

Zvolenszki Attila: – Nagyon nagy megtiszteltetés számomra, hogy a világ egyik legnagyobb klubja, illetve a világklasszis játékosok ellen pályára léphettem. A mérkőzés minden perce öröm volt számomra, de a Veszprém egy más kaliberű csapat mint mi, nekünk egy remek gyakorlási lehetőség volt. Ha egy szóval kéne jellemeznem a mai meccset: fenomenális volt!

Zalai Csanád: – Hatalmas élmény volt számomra bemutatkozni a felnőtt csapatban, különösen, hogy ezt a Veszprém világsztárjai ellen tehettem meg. Nagyon jól éreztem magam a pályán és szerencsére sikerült góllal debütálnom, aminek külön örülök.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.