Szezonindító játékosszemmel – 3. rész

nemethgabiherjeczki_17Felnőttcsapatunk két tagja nyilatkozik ezúttal is a szombati bajnoki rajt apropóján. Németh Gábor szerint a csapat ereje hozhatja meg a győzelmeket, Herjeczki Balázs nagy csatákra számít.

Németh Gábor
– Azt várom az idei szezontól csapatszinten, hogy a lehető legtöbb alkalommal a tudásunk legjavát nyújtva játszunk itthon és idegenben is. Hosszú szezon vár ránk a bajnokságban, és minél messzebb szeretnénk jutni a Liga Kupában és a Magyar Kupában is. Senkitől nem kell félnünk, de azt is tudnunk kell, hogy senki ellen nem mehetünk biztosra. Brusztolós csapat a miénk, ahol nem egyéniségek, hanem a csapat ereje hozza majd reményeink szerint a minél több győzelmet. Saját célom, hogy folyamatosan megbízható teljesítményt nyújtsak a szezon során. Várjuk szurkolóinkat a hazai mérkőzésekre, és akár idegenben is, hisz az ő segítségükre is szükségünk lesz ebben a hosszú küzdelemben.

Herjeczki Balázs
– Nagy csatákra, pokoli küzdelmekre számítok, és egy olyan bajnokságra, ahol – a “nagyoktól” eltekintve – bármi megtörténhet. Nem szeretek fogadkozni, így csak egyet tudunk megígérni, hogy minden meccsen felszedjük a parkettát…

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.