Kedden jön a Veszprém – íme a főbb tudnivalók

figyelemSzeptember 12-én, kedden 18:00 órától hétközi bajnoki találkozót játszik felnőttcsapatunk a K&H ligában. A világ legjobbjai közt számon tartott Telekom Veszprém együttese érkezik Orosházára.

A jegypénztár 15:30-kor nyit, a bérletek, tiszteletjegyek természetesen érvényesek, ám a jegyárak változnak: több más hazai klubhoz hasonlóan a Veszprém elleni találkozón kiemelt jegyárat alkalmazunk. Így a felnőtt belépő 2.500 forintba, a nyugdíjas és diákjegy pedig 1.000 forintba kerül majd. Elővételben belépőt nem értékesít az egyesület, ám aki ülőhelyet szeretne, annak érdemes időben érkeznie a csarnokba.

A beléptetés a csarnokba kizárólag a főbejáraton keresztül történik, kérjük bérlettel és tiszteletjeggyel rendelkező vendégeinket is, hogy érkezéskor ezt a bejáratot vegyék igénybe.

Szervezett közönségtalálkozóra, dedikálásra ezúttal sem kerül sor, ám a korábbi évekhez hasonlóan a veszprémi busz érkezésekor, illetve a vendégcsapat távozásakor a parkolóban kis szerencsével bárki elcsípheti kedvenceit. A csarnokban közvetlenül a mérkőzés előtt és után, illetve a szünetben erre nem lesz lehetőség.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.