Minden fejben dől el

kidball_2Gyöngyösön, a 7. alkalommal megrendezett Mátra-kupa utánpótlás viadalon szerepeltek hétvégén az OFKSE serdülői. A fiúk végül két győzelemmel és három vereséggel a 8. helyen végeztek.

Három nap, két város, négy helyszín, hatvanöt csapat, százhetven mérkőzés – így lehetne a legfontosabb számokkal összefoglalni a hétvégi 7. Mátra-kupa utánpótlás felkészülési tornát. Egyesületünk a 2001-2002-es korosztályban volt érdekelt, itt 12 együttes mérte össze tudását.

A csoport: Budapest Honvéd, Kecskemét, Nyíregyháza, Orosháza
B csoport: Ferencvárosi TC, Törökszentmiklós KE, Gyöngyösi KK, Dunakeszi VS
C csoport: Elektromos SE, Békéscsaba DKC, Eger SBS SE, Gyömrői VSK

Héjja Ádám

Héjja Ádám

A háromnapos torna értékelésére kértük Héjja Ádámot, a serdülők edzőjét:

– A gyöngyösi torna nagyon jól szolgálta a felkészülésünket. Sok dolgot tudtunk versenyszituációkban gyakorolni mind védelemben, mind támadásban. Számomra remek visszacsatolást adott abban a tekintetben, hogy a jövőben kire és milyen szituációkban tudok számítani. A fiúk ismét megtapasztalhatták, hogy minden fejben dől el és a küzdéssel, harcolni akarással meccseket lehet nyerni még akkor is, ha nem a legjobb formáját hozza éppen a csapat. Örülök, hogy fizikálisan jó formában vagyunk. Ezt bizonyítja az is, hogy a legjobb játékukat az utolsó nap, utolsó meccsén produkálták a fiúk. A koncentráltság hiánya sajnos megmutatkozott több mérkőzésen is. Javulniuk kell tehát ezen a téren, hiszen lehetünk akár a legjobb csapat is, koncentráció nélkül nem fog megjelenni a megfelelő tudás a pályán. Ezen a szombaton egy újabb tornán veszünk részt Algyőn. Dolgozunk tovább és javítjuk a hibákat a minél jobb eredmények érdekében.

Az orosházi csapat eredményei:
Orosházi FKSE – Nyíregyháza 21-19
Budapest Honvéd – Orosházi FKSE 25-15
Kecskemét – Orosházi FKSE 18-14
Elektromos – Orosházi FKSE 29-20
Orosházi FKSE – Törökszentmiklós 24-23

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.