Hasznos főpróbát tartottak az ifik

mezoturAz Orosházi FKSE-LINAMAR ifjúsági együttese csütörtökön délután Mezőtúrra látogatott, ahol a helyi NB II-es alakulattal mérte össze erejét felkészülési mérkőzésen. A foghíjas orosházi csapat hasznos találkozót játszott.

Mezőtúri AFC – Orosházi FKSE-LINAMAR 32-27 (14-13)

Felkészülési férfi kézilabda-mérkőzés, Mezőtúr. Orosháza: Majdán 1 – Wágner L. 2, Sütő 5, Kurta 3, Zvolenszki 6, Blaskó 3, Kiss Axel 2. Csere: Boldizsár (kapus), Andrikó 5, Garai. Edző: Pásztor István.

Pásztor István: – Nagyon hasznos volt ez a mérkőzés abból a szempontból, hogy azok a játékosok, akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak, most sokat tudtak játszani. Sajnos a héten három játékos sérült meg az edzések során, így csak tíz játékost tudtam bevetni, de egy kicsit nagyobb koncentrálással és fegyelemmel jobb eredményt tudtunk volna elérni. Azt kell még tanulnunk és csiszolnunk a hátralévő két hétben, hogy a pontos passzokat és a befejezéseket minél eredményesebben hajtsuk végre. Ha ez sikerül, akkor nyugodtan vághatunk neki a szeptember 16-ai bajnoki rajtnak.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.