Második hely az 5. Kőnig Kupán

balmazkonig17Két magyar NB I/B-s együttes és az algériai első ligás Pétroliers társaságában vett részt kedden és szerdán Balmazújvárosban az Orosháza csapata az 5. Kőnig Kupa nemzetközi férfi tornán. Buday Dániel legénysége végül a házigazdák mögött 2. helyen végzett.

Az orosháziak tegnap 27-26-ra verték a 28-szoros algériai bajnok GS Pétroliers-t, míg a másik ágon a balmazújvárosiak 25-21-re a Nyíregyházát. A szerdai délutáni bronzmeccsen az észak-afrikai gárda 30-27-re győzte le a nyírségieket. A döntőben az Orosháza továbbra is sok sérültjét volt kénytelen nélkülözni és néhány játékost pihentetett is Buday edző, így a fiatalok nagyobb szerephez jutottak. Támadásban sokat betliztek a zöld-sárgák, ziccereket hibáztak, de a kapusok jól teljesítettek, így mindvégig szoros volt a találkozó.

aaa

Kiélezett találkozón marad alul az Orosháza (Fotó: BKK)

Balmazújvárosi KK – Orosházi FKSE-LINAMAR 25-24 (13-11)

Kőnig Kupa férfi kézilabda-mérkőzés, Balmazújváros, 270 néző. Vezette: Katona, Konyári. Orosháza: Szabó L., Herjeczki (kapusok), John 1, Zalai, Radojevic 2, Mihály 1, Morva 5, Knezevic 2, Ferenczi 3, Németh G. 5 (3), Pásztor M., Gyene, Antal, Döme 4, Bella, Zvolenszki 1.. A Balmazújváros legjobb góllövője: István P. 8.
Kiállítások: 4, ill 8 perc. Hétméteresek: 3/3, ill 4/2.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.