Kikapott az orosházi együttes

ball_70A péntek délutáni edzőmeccsen az első tíz percben a hazai együttes kezdett jobban, a vendég orosháziak támadásban sokat hibáztak. Buday Dániel a hozzáállással elégedett volt, de a ziccerek kihasználásán még javítani kell.

Ceglédi KKSE – Orosházi FKSE-LINAMAR 19-17 (8-5)

Felkészülési kézilabda-mérkőzés, Cegléd, 100 néző. V.: Horváth, Simó. Orosháza: Szabó L. – Pásztor M. 1, Németh G. 1, Srsen, Radojevic 1, Milas 2, Németh L. 2. Cs.: Herjeczki (kapus), Morva 1, Knezevic 5, Markoski 1, Antal 2, Bella, Zalai, Blaskó 1. Vezetőedző: Buday Dániel. A Cegléd legjobb dobói: Juhász K. 5, Radovic 4.

A péntek délutáni találkozón a vendégeknél hiányzott a Világjátékokon járt Gyene Norbert és John András, valamint a kisebb sérüléssel bajlódó Stranigg János és Mihály Zsolt. Az első tíz percben a hazaiak kezdtek jobban, a vendégek támadásban sokat hibáztak, így a 15. percben 5-2-es ceglédi előnyt mutatott az eredményjelző tábla. A folytatásban a védekezéssel nem volt gond egyik oldalon sem, de támadásban továbbra is akadozott a vendégek játéka, ezt igazolja, hogy az első harminc percben mindössze öt gólt lőttek.

Sok hiba volt az Orosháza támadójátékában (Fotó: Ceglédi KKSE)

Sok hibával támadott az Orosháza (Fotó: Ceglédi KKSE)

Fordulás után bátrabb lett az OFKSE támadójátéka, a 40. percben 14–10-re vezetett a házigazda. A vendégek fokozatosan felzárkóztak, a 45. percben 17–14 volt az állás, majd öt perccel a lefújás előtt 18–16-ot mutatott az eredményjelző. A hajrában már csak egy-egy gól született. A látottak alapján a következő időszakban a támadások erősítése lesz a legfontosabb a vendégeknél.

Buday Dániel: – A jelenlegi felkészülési munka mellett elégedett voltam a fiúk hozzáállásával, a védekezéssel és a kapusteljesítménnyel. A támadásoknál sok technikai hibát vétettünk, ziccereket hagytunk ki, ezen kell javítanunk a jövőben.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.