Csütörtöktől ingyenes kézitábor

kids_handballAz Orosházi FKSE mindig is nagy hangsúlyt fektetett az utánpótlás színvonalas nevelésére, a kézilabda sportág népszerűsítésére és megszerettetésére. Mindezek jegyében az idei nyárra is tábort szervezett egyesületünk az érdeklődő fiatalok számára.

Június 22-től 25-ig, azaz csütörtöktől vasárnapig tart az OFKSE nyári tábora, amit 2002, 2003, 2004-es születésű gyeremekek számára hirdetett meg az egyesület. A programban való részvétel mindenkinek ingyenes, az ifjú kézilabdázók díjmentesen részesülnek a kollégiumi elhelyezésben, napi háromszori étkezésben és természetesen korlátlan ásványvízfogyasztásban. Mindezek mellett a szervezők pólóval is kedveskednek a táborlakóknak.

A kézitáborban 26 fiatal vesz részt, nem csupán városunkból, de a környékbeli településekről is szép számmal jelentkeztek a kézilabdás palánták. Az edzéseket az egyesület szakemberei vezetik, Héjja Ádám utánpótlás-edző és Buday Dániel, a felnőtt együttes mestere irányítják a tréningeket, de aktív jelenlétével megtiszteli a tábort Buday Ferenc mesteredző, a Magyar Kézilabda Szövetség szakfelügyelője is.

A foglalkozásoknak az Eötvös téri sportcsarnok ad helyet, de az edzések és ügyességi versenyek mellett természetesen jut idő a kikapcsolódásra is: a tábor programját közös fagyizással, strandolással, élményfürdő-látogatással színesítik a szervezők.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.