Magyar Kupa-győztes az OFKSE!

03_smHétvégén Balatonalmádiban rendezték meg a SMART INGATLAN Strandkézilabda Magyar Kupa döntőjét, ahol az Orosházi FKSE-LINAMAR együttese ellenállhatatlanul szerepelt és magabiztosan hódította el a trófeát.

A kétnapos viadalon körmérkőzéses formában küzdöttek meg egymással a csapatok, a tét a kupa elhódításán túl az országos döntőbe jutás is volt a résztvevők számára. Az Orosháza együttese kiválóan vette az akadályokat 5 győzelemmel és csupán egyetlen elvesztett félidővel, valamint imponáló, 237-147-es gólkülönbséggel szerezték meg az elsőséget, ezzel pedig egyenes ágon kvalifikálták magukat az augusztus 5-6-án Balatonbogláron megrendezendő országos strandkézilabda-döntőbe.

A kupagyőztes orosházi együttes

A kupagyőztes orosházi együttes

Orosházi eredmények:
Orosházi FKSE-LINAMAR – Dabas OVB Beach Boy`z 2-0 (30-18; 18-10)
MAX1-ESNS BHC – Orosházi FKSE-LINAMAR 0-2 (11-25; 10-24)
Beach Stars BHC – Orosházi FKSE-LINAMAR 1-2 (21-20; 12-23; 2-6)
Salgótarjáni Strandépítők – Orosházi FKSE-LINAMAR 0-2 (17-27; 16-20)
Orosházi FKSE-LINAMAR – Pénzügyőr HH 2-0 (22-10; 22-20)

A kupagyőztes csapat:
Balogh Ádám, Gyene Norbert, John András, Kun Attila, Pásztor Máté, Priczel Bence, Somogyi Tibor, Vizes Patrik, Zakics Bence, Kiss Bence.

A góllövőlistán az OFKSE játékosa, Kun Attila holtversenyben végzett az első helyen 58 góllal, Vizes Patrik 50 találattal a harmadik, Gyene Norbert pedig 40 góllal a hatodik helyen végzett. A torna legjobbjának járó elismerést az orosházi John András kapta meg.

John András játéka különdíjat érdemelt

John András játéka különdíjat érdemelt

A kupasiker kapcsán Vajer Tamás klubelnököt is sikerült megszólaltatnunk.
– Ezzel az elsőséggel egyenes ágon kvalifikáltuk magunkat az országos döntőbe. Célunk természetesen a tavalyi bajnoki cím megvédése, illetve amennyiben ez sikerül, akkor az EHF Bajnokok Tornáján is szeretnénk megismételni a 2016-os jó szereplést, nem titkolt célunk, hogy a tavalyi bronzérmet egy fényesebbre cseréljük – vázolta a csapat célkitűzéseit a szakvezető.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.