Oláh Tamás: jó volt itt lenni

olahtomi_01Jobbátlövőnk, Oláh Tamás is elbúcsúzik egyesületünktől, most tehát rajta a sor, hogy beszéljen néhány mondatban a városunkban, csapatunknál eltöltött egy esztendőről, illetve terveiről, a folytatásról.

– Én jól éreztem magam itt Orosházán. Az elején pár külső tényező hátráltatott a csapatnál engem, amire nem számítottam. De egy nagyon jó társaságot ismertem meg itt. Jó volt dolgozni a külföldi edzővel és Danival is. Köszönöm nekik ezt az évet. Örülök, hogy hozzá tudtam tenni a csapat céljának az eléréséhez. Sok dolgot tanultam, amit tudok majd kamatoztatni a következő időkben. Sajnálom, hogy így alakult a pályafutásom, hiszen nem teljesen így terveztem az itteni időszakot – mondta a távozó jobbátlövő.

aaa

Tamás jó társaságot ismert meg Orosházán (Fotó: Rajki Judit – OrosCafé.hu)

– Jövőre a Fradiban folytatom, szimpatikus csapat, már nagyon várom a közös munkát ott. Jobb lesz, hogy a barátnőmmel is összeköltözünk már. Jövőbeli célom az, hogy egy jó kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtsak és hogy elérjük a kitűzött célunkat. Köszönök mindent, jó volt itt lenni és minden jót kívánok az OFKSE-nek! – üzent volt együttesének Oláh Tamás.

További sok sikert, eredményes folytatást kívánunk Tamásnak új egyesületében!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.