Kompi igaz barátokra lelt Orosházán

kompi_01Búcsúzó játékosainkat megszólaltató sorozatunk következő alanya Komporály Attila, aki szintén szép emlékekkel, hasznos tapasztalatokkal tér vissza szülőföldjére. Az orosházi szurkolók körében oly népszerű Kompi a családi vállalkozásban folytatja pályáját.

– Jól éreztem magam nagyon itt Orosházán, hamar eltelt ez a két év. Sok tapasztalatot szereztem, hisz nekem itt adatott meg, hogy kezdő játékosként számoltak velem! Egy sportoló életében nem meglepő, hogy egy-két év után továbbáll egy következő csapathoz, vagy ha ismét költözni kell. Az én esetemben viszont úgy alakult, hogy nem tudtunk közös nevezőre jutni az elnökséggel – akiknek itt is köszönök mindent, mert nagyon korrektek voltak velem mindig – ezért is válnak el útjaink. A másik ok meg az, hogy nagyon távol vagyok az otthonomtól. Nagyon honvágyas ember vagyok, és úgy döntöttük a párommal, hogy nem maradunk és másfelé se vesszük az irányt, csak hazafelé, közelebb az otthonunkhoz – mondta jobbszélsőnk távozásának indokáról.

Komporály Attila is hamar elnyerte a közönség szeretetét (Fotó: Tóth Emese)

Komporály Attila gyorsan elnyerte a közönség szeretetét (Fotó: Tóth Emese)

– Nagyon úgy néz ki, hogy szüleim vállalkozásában fogunk dolgozni mindketten a párommal és beletanulni a dolgokba, ugyanis rendezvényszervező cégünk van és elkel a segítség. Úgyhogy nagyon úgy néz ki, hogy a kézilabdás karrieremet befejezem, hacsak nem kapok valami megfelelő ajánlatot, de fő szempont, hogy közel legyen az otthonunkhoz! Nagyon szépen köszönök mindent, amit itt kaptam, azt a sok szeretetet; sok embert ismertem meg és sok pozitív dolgot kaptam tőlük. Remélem, valamilyen szinten én is tudtam ebből a sok jóból visszaadni. Hiányozni fognak bizonyos dolgok, mert azért itt is igaz barátra, barátokra találtam! Sok sikert kívánok a jövő évre a fiúknak és kívánom, hogy Dani azt a munkát, amit elkezdett ezalatt a fél év alatt, azt jövőre meg eredményesebben tudja csinálni – búcsúzott csapatától Komporály Attila.

Köszönjük az elmúlt két esztendőt, Kompi – sok sikert és boldogságot kívánunk az élet minden területén!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.