Bence jó emlékekkel távozik

tarkanyi_01Megkértük távozó játékosainkat, néhány mondatban meséljenek az Orosházán töltött időszakukról, osszák meg velünk itt szerzett tapasztalataikat, élményeiket, s nem utolsósorban beszéljenek jövőbeli terveikről. Elsőként Tárkányi Bence nyilatkozott egyesületünk honlapjának.

– Mindig is lesz hely a szívemben Orosházának, mert itt lettem első osztályú játékos. Itt kaptam esélyt arra, hogy hétről hétre bizonyíthassak a legjobbak között és tapasztalatot gyűjtsek. Az elején mikor ide szerződtem, volt bennem egy kis hiányérzet, mert nagyon messze laktam a családomtól és nem titkolom, hogy ez is állt a hátterében az eligazolásomnak, hogy közelebb költözzek hozzájuk. Nagyon megszerettem ezt a helyet és az itt élő embereket, mindig nagyon kedvesek voltak velem és mindenben segítettek nekem az első pillanattól fogva – hangsúlyozta Bence.

Bence jó érzésekkel távozik orosházáról (Fotó: Tóth Emese)

Bence hamar belopta magát az orosházi szurkolók szívébe (Fotó: Tóth Emese)

– Köszönöm a klub vezetőinek is, az edzőimnek, Vladan Jordovicnak és Buday Daninak a bizalmat amit adtak nekem! Köszönöm a szurkolóknak a sok támogatást és biztatást! Jó emlékekkel távozom innen. Következő szezonban a Vác csapatánál fogok kézilabdázni. A célom az mint eddig is, hogy minél jobb legyek a pályán és az élet minden területén és minél magasabbra jussak a kézilabda világában. A kemény munkában hiszek és abban, hogy az előbb vagy utóbb kifizetődik. Az Orosházának a jövőre nézve a legjobbakat kívánom és KÖSZÖNÖM a rengeteg szép emléket! – búcsúzott a fiatal balszélső egyesületünktől.

Mi is minden jót, sok-sok örömteli és sikeres szezont kívánunk, Bence!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.