U12: harmadik hely a régióban

kidball_2Véget értek a küzdelmek a “Badó László régió bajnoka” címért az U12-esek korcsoportjában. Kovács Attila edző legénysége végül egy szépen csillogó bronzéremmel fejezte be a gyermekbajnokságot a szegedi záró forduló után.

Kiskunhalas UKSC II. – Orosházi FKSE 19-17 (9-12)
Orosháza: Benkő, Bódai 6, Borbély 4, Fekete M., Furka 4, Jancsik Barnabás, Jancsik Bendegúz, Machan, Molnár V., Nánási 3, Ökrös, Szabó Gy.

Orosházi FKSE – Lajosmizsei UKC 25-20 (12-10)
Orosháza: Benkő, Bódai 6, Borbély 10, Fekete M., Furka 5, Jancsik Barnabás, Jancsik Bendegúz, Machan, Molnár V. 2, Nánási 2, Ökrös, Pukánszki, Szabó Gy.

aaa

Bronzéremmel zárták az idényt az U12-es fiúk

Kovács Attila: – Sajnos fantasztikusan kezdtünk az első meccsen a Kiskunhalas ellen. Tartottam tőle, hogy ezt a szintet nem bírjuk tartani, így is lett. Hatgólos vezetés után visszaestünk, az ellenfél feljött ránk, ettől még jobban elbizonytalanodtak a gyerekek és onnantól mélyen a tudásunk alatt játszottunk. A második meccsen javítottunk a rendkívül kellemetlen stílusban játszó Lajosmizse ellen. Összességében rengeteg tanulságos meccset játszottunk idén. Voltak fájó kudarcok és gyönyőrű sikerek egyaránt. Az év végi eredményünk lehetett volna szebb is, de a gyerekek szeretnek kézilabdázni és edzésre járni, ez a legfontosabb! Köszönöm az egész éves munkát, a szülőknek a támogatást, Németh Gabinak és a többi edző kollégámnak a segítséget!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.