Szép győzelemmel zártak a serdülők

ball17_01Az Orosházi FKSE fiataljai is lejátszották utolsó bajnoki találkozójukat a Kiemelt Serdülő Bajnokságban. Pásztor István edző együttese a Csurgó elleni győzelemmel búcsúztatta a 2016/2017-es szezont.

Orosházi FKSE-LINAMAR – Csurgói KK 32-27 (16-14)

Kiemelt Serdülő Bajnokság, Orosháza, 49 néző. V.: Fazekas, Hirth. Orosháza: Boldizsár, Mészáros (kapusok) – Andrikó 5, Curpás 3, Kiss Axel 3, Csányi R. 13, Bojtor 1, Eperjesi, Patakfalvi 3, Kurta 3, Garai, Árus, Hegedűs, Dobrai, Szabó 1, Pavuk. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 4, ill. 10 perc. Hétméteresek: 4/4, ill. 3/3.

Pásztor István: – Nagyon-nagyon boldoggá tett a csapat, a “búcsúmérkőzésre” nagyon összeszedte magát az egész társaság. Nagy boldogság ez, mert a két év, amit a játékosokkal töltöttem, most elérte célját, az a munka, amit beleraktunk, most beérett. Nagyon határozott, zárt védekezéssel sikerült olyan előnyt szereznünk, ami könnyűvé tette a játékot, Sikerült könnyű gólokat szerezni, támadásban is minden mozgásunk pontos volt, a befejezésekbe sem csúszott hiba. Azoknak a játékosoknak adtam több lehetőséget, akiknek ez az utolsó mérkőzésük volt ebben a korosztályban, szeretném megköszönni az ő munkájukat is és a fiatalabbakét is, úgy érzem, hogy méltó búcsú volt. További sok sikert kívánok egy korosztállyal feljebb, közönségünknek pedig köszönjük a szurkolást!

SG

Kiss Axel (35) és Csányi Roland (7) is gólerősen játszott a szezonban (Fotó: Domján Róbert)

Az Orosházi FKSE csapata a Kiemelt Serdülő Bajnokság alapszakaszában a keleti csoport 10. helyén végzett, így a rájátszásban a 17-24. helyért mérkőzhetett. Végül a fiúknak az összesítésben a 20. hely megszerzése sikerült, mérlegük 10 győzelem és 20 vereség, valamint 743-878-as gólkülönbség. A legeredményesebb orosházi góllövő Kiss Axel volt 154 találattal, őt követi Andrikó Ádám 145 és Csányi Roland 129 góllal.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.