Így látták…

ofkse_logoAz Orosházi FKSE-LINAMAR – Telekom Veszprém bajnoki találkozó után adtak rövid nyilatkozatot a sajtó munkatársainak a két csapat képviselői.

Xavi Sabaté: – Gratulálok a csapatomnak és a hazaiaknak egyaránt, amely egy remek együttes. Nagyon büszke vagyok a játékosainkra. Két évvel ezelőtt kezdtük el a munkát a fiatalokkal. Ma tizenegy fiatal játékossal érkeztünk. Úgy érzem, készen állnak mindannyian képesek jól teljesíteni az NB I-ben. Nagyon boldog vagyok, hiszen rengeteg munka van ebben. Sok sikert kívánok a jövő szezonra az Orosházának.

Kristóf Mátyás: – Tudtuk, hogy fiatal csapattal érkezünk, de győzni jöttünk. Mindent meg akartunk tenni a sikerért, nem ijedtünk meg az ellenféltől. Nagy lehetőség egy ilyen meccs a számunkra, igyekszünk mind ehhez hasonló alkalmat megragadni a fejlődésre és a bizonyításra.

Döme Szabolcs, Buday Dániel, Xavi Sabaté és (Fotó: Zsedényi Péter - OFKSE.hu)

Döme Szabolcs, Buday Dániel, Xavi Sabaté és Kristóf Mátyás (Fotó: Zsedényi Péter – OFKSE.hu)

Buday Dániel: – Gratulálok a Veszprémnek. Nem tudtuk, hogy milyen kerettel érkeznek a vendégek, de a csapatomtól azt kértem, hogy adjanak ma ki mindent magunkból. Örültem, hogy ilyen sok néző kilátogatott, reméljük máskor is hasonló létszámban jönnek majd. Borbéllyal nehezen tudtunk mit kezdeni, sok ziccert kihagytunk vele szemben. De összességében büszke vagyok a csapatomra, a mai és az egész szezonbeli teljesítményére. Sok sikert kívánok a Veszprémnek a Final Four-ban.

Döme Szabolcs: – Gratulálok a Veszprémnek a győzelemhez. Az első félidőben jól játszottunk, de a második játékrészben kijött a vendégek erőfölénye. Az utolsó meccsünkön megpróbálunk nyerni a majd a Balmazújváros ellen. Sok sikert kívánok a Veszprémek a Bajnokok Ligájában!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.